Om SSL247® – webbsäkerhetskonsulterna

SSL247® – webbsäkerhetskonsulter som håller din onlineverksamhet säker, trygg och framtidsorienterad

Tack vare tio års erfarenhet av webbsäkerhet från tolv olika marknader har vi på SSL247® lärt oss ett och annat om branschen. Vi vet att det inte räcker med att leverera produkterna. Eftersom onlinesäkerhet betyder så mycket för ditt företag och dess rykte är gedigen support och service ovärderliga. Genom att använda vår expertis och starka fokus på support ger vi alla våra kunder skräddarsydda rekommendationer. Alla företag är olika, och precis som en fin kostym måste även webbsäkerhet anpassas för att få den perfekta passformen.

Hos oss får du en egen kundansvarig som finns tillgänglig på direktlinje och snabbt svarar på mejl, oavsett om det gäller beställning eller felsökning. Vi lägger lika mycket energi på våra nya och befintliga kunder eftersom vår affärsidé är att skydda dig, inte bara tillhandahålla produkterna du använder för att göra det.

Vi har uppnått flera viktiga milstolpar för att kunna ge våra kunder en vinnande kombination av de bästa produkterna och den bästa servicen, bland annat:


SSL247®:s vision

Cyberbrottslighet finns överallt. Internet växer lika snabbt som de hot som följer i dess kölvatten. Datastöld, skadliga program, registrering av snarlika domännamn (cybersquatting), nätfiske och förfalskning av elektroniska dokument pågår hela tiden. Det är därför vi har skapat ett skydd mot alla dessa faror. Med SSL247® är det enkelt att hålla koll på säkerheten – vi ger dig alla verktygen på ett och samma lättnavigerade ställe. Dessutom får du engagerad support.

Vi kallar det affärskontinuitet på nätet::

Besök våra olika sidor för att:

Vi är Symantecs partner för webbsäkerhetslösningar och det är en utmärkt beskrivning av våra tjänster. Vi erbjuder garanterade lösningar på dina farhågor och konkreta hot, som bilden ovan illustrerar.

Men lyssna inte bara på vad vi har att säga. Här är Symantecs bild av oss: Symantecs partnerbeskrivning. Sådana beskrivningar görs inte av alla företag. Det förutsätter en expertrelation till Symantec, det största namnet inom onlinesäkerhet, och de kräver högsta kvalitet. Men man kan lugnt säga att vi motsvarar deras förväntningar – och ännu mer.


Hör gärna av dig

När du kontaktar oss diskuterar vi mer än gärna din webbsäkerhet och ger dig den bästa konsultation som finns tillgänglig. Trots att du kommer att befinna dig i sällskap av fler än 7 000 nöjda kunder ger vi ditt företag all den engagerade uppmärksamhet som det förtjänar, tills du är helt nöjd. Sätt oss på prov redan i dag!

null   08 465 05 815 
null   sales@ssl247.se 
null  Suite Q, 2 East Poultry Avenue, London, EC1A 9PT


Om svenska inte är det språk du föredrar kan du klicka på flaggorna högst upp på sidan för att omdirigeras till önskat land. Vårt team med engagerade kundansvariga behärskar ett stort antal språk, så ingenting går förlorat i översättningen.