SSL247® ett team av ackrediterade experter

Sedan dag ett har vi alltid letat efter nya sätt att driva på oss själva ännu längre än våra konkurrenter och ge dig den bästa möjliga servicen. Våra ackrediteringar är ett bevis på detta och vi kan nu skryta med 3 stora bekräftelser (SSE/SSE+-ackrediteringar, Website Security Specialisation och ISO 27001: 2013), samt platinumpartnerskap med alla stora SSL-varumärken.

Vårt fortsatta engagemang för att särskilja oss från andra SSL-leverantörer har inte bara resulterat i att SSL247® har blivit den ledande SSL-konsulten i hela EMEA-området, utan säkerställer också att vi fortsätter att arbeta på den höga nivå vi har gjort hela tiden. Det här innebär att vi aldrig är nöjda med att vila på våra lagrar från våra nuvarande ackrediteringar. Vi har fortsatt samla på oss flera prestigefyllda ackrediteringar under de senaste åren som med all säkerhet kan vara av intresse för dig:

ISO 27001:2013

I oktober 2014 fick vi ackrediteringen ISO 27001:2013, som visar på vårt engagemang för att hela tiden förbättra vår kundservice och kvalitet vid leverans. ISO 27001:2013 är erkänt över hela världen och symboliserar den höga standarden i vårt informationssäkerhetssystem – och vårt åtagande när det gäller säkerheten för dina data.

Symantec Specialist Partner

I mars 2013 fortsatte vi att höja ribban när vi blev Website Security Specialist Partner för branschjätten Symantec. Vi är en av ungefär ett dussin partners I HELA VÄRLDEN och 1 av endast 2 i Storbritannien som har tilldelats denna privilegierade status. Så du förstår att du är i säkra händer hos oss.

Det här elitpartnerskapet innebär stora fördelar för dig och ditt företags webbsäkerhet – på kort och lång sikt. För att fira partnerskapet laddade Symantec upp en fantastisk PDF-partneröversikt avseende SSL247® som sin betrodda partner och som beskriver vad vi gör.

Fördelar på kort sikt

Med vårt nya partnerskap kan vi förbättra effektiviteten i förvaliderings- och autentiseringsprocedurer och föreslå snabbare tekniker för att installera dina certifikat.

  • Hur kommer du att spendera din nya lediga tid? Våra dedicerade webbsäkerhetskonsulter kan nu ge dig råd om tekniker som förbättra din installations hastighet. Det innebär att du är på banan snabbare än du trodde, med mindre krångel och mindre slöseri med tid.
Fördelar på lång sikt

Tack vare Symantecs™ fantastiska rykte och expertis har vi nu privilegierad tillgång till den senaste informationen om tekniker och marknadsskiften

  • Det innebär att du aldrig halkar efter, för det är inte bara webben som blir bättre, utan även onlinehoten.
  • Allt eftersom webbsäkerhetstekniken förbättras kan du lita på att vi känner till det först och att vi vidarebefordrar våra insikter – långt innan våra konkurrenter.

Det blir ännu bättre...

Symantec ger oss också exklusiv åtkomst till verktyg och utbildning för att ytterligare förbättra våra expertkunskaper.

  • Det innebär att du får bättre support från vårt expertteam.
  • Du får också bästa möjliga service när våra webbsäkerhetskonsulter utnyttjar den här privilegierade möjligheten att utöka sina redan omfattande kunskaper – om det behövs.

Vår status som en Specialist Partner bygger på tidigare viktiga ackrediteringar.

Symantec SSE+

I augusti 2012 blev vi, för att ge plats åt mer expertis och kundsupport, kvalificerade experter på Symantecs SSL-sortiment, däribland Symantec, GeoTrust, Thawte och RapidSSL. All vår personal genomgick utvärderingarna Symantec Sales Expert (SSE) och Symantec Sales Expert Plus (SSE+) – med 100 % godkänt, inte mindre.

Ackrediteringen visar på kvaliteten i vår teknik- och produktkunskap, så att vi kan ge dig bättre råd med absolut tillförsikt.

Oliver Wilkinson, VD på SSL247® talar live på InfoSecurity Europe 2014 om vårt omfattande produktutbud, våra webbsäkerhetskonsulters expertkunskaper och våra platinumpartnerskap.

Du kan lita på att vår expertis är helt ackrediterad. Du får råd och teknisk support från kvalificerade experter – viktigt för din webbsäkerhet på både kort och lång sikt.

Fördelar på kort sikt

Vi är här för att hjälpa och vi hjälper inte bara till att göra processen så snabb som möjligt, utan vi är här för att se till att verksamheten fungerar som den ska.

  • Upplev en snabbare revisions- och installationsprocess.
  • Fullständig teknisk support på nivå 1 och nivå 2.
Fördelar på lång sikt

Våra tjänster kan inte överträffas av icke-ackrediterade leverantörer.

  • Ha fullständigt förtroende för alla våra opartiska expertråd från våra dedicerade webbsäkerhetskonsulter.

"Symantec arbetar med partners som har erfarenhet, är professionella och har en bevisad utmärkt kundservice. SSL247® överträffar alla våra krav på de här områdena." 

Cathal Moyne, Symantec.

 

På SSL247® strävar vi hela tiden efter att tillhandahålla de bästa produkterna från de mest betrodda marknadsledande parterna. Om våra kraftfulla rekommendationer och ackrediteringar inte räcker för att jaga iväg kvardröjande tvivel, har SSL247® byggt upp en imponerande portfölj med flera utmärkelser som symboliserar vår djupa kunskap och vårt engagemang för din onlinesäkerhet.

2015

Vi är stolta över att meddela att SSL247® har rankats i Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2015 – ett prestigefyllt program som formellt erkände SSL247® som ett av de snabbast växande teknikföretagen i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). SSL247®:s rankning i Deloitte Technology Fast 500 har beräknats baserat på företagets fenomenala tillväxttakt under en omfattande fyraårsperiod jämfört med andra teknikföretag baserade i EMEA-området... Läs mer

På Symantecs™ EMEA Roundtable som hölls i Budapest, tilldelades SSL247® den framstående "2015 Symantec EMEA Sales Growth Partner Award". Utmärkelsen gick till SSL247® – Europas ledande SSL-återförsäljare – för vår enastående tillväxt under 2015. Varje år har vi fler nöjda kunder än någon annan i EMEA.området och utmärkelsen symboliserar våra marknadsledande expertkunskaper och orubbliga engagemang för våra kunder... Läs mer

2014

Under Symantec Platinum Partner Roundtable – det exklusiva årliga evenemanget i Dubai som hålls för Symantecs största och viktigaste europeiska partners, hade SSL247® äran att vinna det prestigefyllda, exklusiva och mycket eftertraktade utmärkelsen EMEA Symantec Champion 2014. Den här utmärkelsen definierar vår status som den största, mest dedicerade partnern i Europa och vi är stolta över att formellt erkännas som en stor europeisk spelare i branschen. Det representerar inte bara våra suveräna expertkunskaper, utan även den källa av kunskap vi tillhandahåller till våra kunder varje dag... Läs mer

Kontakta oss

Om du vill veta mer om vår senaste ackreditering eller om du behöver opartiska råd om SSL-certifikat, kontakta en av våra webbsäkerhetskonsulter idag.

08 465 05 815 (London-kontoret)
sales@ssl247.se

Läs om hur våra kunder har dragit nytta av våra tjänster.