SSL247® har utnämnts till EMEA Symantec Champion 2017

SSL247® - EMEA Symantec Champion Award 2017

SSL247® har utnämnts till EMEA Symantec Champion 2017

Under årets Symantec Platinum Partner Roundtable, den årliga tillställningen som hålls för Symantecs främsta EMEA-partners, tilldelades SSL247® åerigen EMEA Symantec Champion för 2017.

Det här visar inte bara på vårt engagemang för våra kunder och affärspartners, utan även vår plats som Europas främsta SSL-konsulter, med flest utmärkelser och ackrediteringar.

SSL247® - Awards and accreditation


"Symantec Website Security är stolta över att prioritera kunderna och leverera en utmärkt kundupplevelse. SSL247® konkretiserar den här "Kunden först"-filosofin och stödjer det reella värdet av våra förstklassiga Symantec TLS-certifikat. Vi är glada och stolta över att belöna SSL247® med 2017 Symantec Champion Award för deras fortsatta partnerskap och kundfokus."

- Robert Hoblit, Vice President of Sales and Revenue Officer - Symantec Website Security


SSL247® har haft ett framgångsrikt partnerskap med Symantec i mer än 14 år:
SSL247® - Symantec Platinum Partners for over 10 years


"Vi är mycket stolta över att ha tilldelats priset Symantec EMEA Champion 2017. Det är en bekräftelse på att SSL247® – den andra största Symantec-återförsäljaren i världen – är en expert och föregångare i branschen. Vi är också mycket glada för de nya möjligheter som ligger framför oss i vårt partnerskap med Symantec."

- Timothée Brogniart, Sales Director – SSL247®

Varför SSL247®?

SSL247® har mer än 14 års erfarenhet och expertkunskaper inom säkerhetsbranschen och otaliga utmärkelser och ackrediteringar.

Vi samarbetar med de främsta i branschen och säkerställer att våra konsulter inte bara är tekniska experter, utan även experter på att ge skräddarsydd service och support som ser till att din verksamhet är skyddad.

Under åren har vi tagit fram en portfölj av säkerhetsverktyg som uppfyller dina behov från registrering och identifiering av din verksamhet och dess komponenter, till att säkra, skydda och testa den.

Vi kallar detta för SSL247®:s Online Business Continuity:

Online Business Continuity with SSL247®

Läs mer om våra SSL-certifikat


Kontakta oss

    08 465 05 815
   sales@ssl247.se

Dela:

Posted on Thursday 28 September 2017 by

Tillbaka till blogg

Skicka dina kommentarer till oss.


Din kommentar kommer inte att publiceras. Om du har några frågor ska du inte glömma att skriva din e-postadress så att vi kan kontakta dig!