Cloud Security - Email Security

Email Security

Email Security ger dig fullständigt, alltid på, skydd mot e-postvirus för in- och utgående meddelanden med en 99 % nivå av spamfångst. Email Security erbjuder användarna ett effektivt skydd mot skadlig kod och skräppost, samt innehållsfiltrerings- och e-postkrypteringstjäntser från en erkänd molnplattform som drivs av Symantec – som även skyddar din organisation mot skadlig kod, skräppost, nätfiske, riktade attacker och masse-post utan att ytterligare hårdvara krävs.

Molnmodellen – fördelar och kostnader

icon .cloud symantect email

Email Security byggs och stöds av Symantecs Global Intelligence Network – en av de största forskningsorganisationerna om skadlig kod i världen. Lösningen använder Skeptic för att förutsäga och analysera nya och sofistikerat riktade hot, utnyttjar heuristik och länkföljningsteknik för att avgöra om ett e-postmeddelande direkt innehåller eller har länkar till skadligt innehåll. Det möjliggör för Email Security att skydda mot både opportunistiska och riktade attacker, däribland:

  • Antivirus för e-post
  • Antispam för e-post
  • Innehållskontroll för e-post
  • Bildkontroll för e-post

Den molnbaserade Email Security-lösningen hanteras effektivt från en central webbaserad administrationskonsol och uppdateringar är automatiserade för att minska den administrativa bördan och endast några minuter krävs för att konfigurera utan ytterligare hårdvara. Dessutom är det inga stora förskottskostnader för kunderna eftersom det bara är en fast – prisvärd och förutsägbar – prenumerationsavgift.

Varför välja Symantec via SSL247®

Symantec är den globala ledaren inom informationssäkerhet, säkerhetskopiering och tillgänglighetslösningar. Deras omfattande utbud av webbsäkerhetsprodukter och tjänster garanterar att din information förblir säker, men att hitta rätt lösning första gången kan vara en utmanande och tidskrävande uppgift. På SSL247® är alla våra flerfaldigt prisbelönta experter SSE- och SSE+-ackrediterade, vilket innebär att våra ackrediterade konsulter är erkända experter inom branschen och kan ge dig opartiska råd om webbsäkerhet enligt alla dina verksamhetsbehov.

Hör av dig

Om du har några frågor eller är osäker på om det här är den rätta lösningen för din verksamhet, kontakta en av våra ackrediterade konsulter idag för en KOSTNADSFRI konsultation för att ta reda på mer:

    08 465 05 815 (London-kontoret)
   sales@ssl247.se