Cloud Security - EndPoint Protection

EndPoint Protection

EndPoint Protection är en enkel, snabb och effektiv molnbaserad lösning som självuppdaterar automatiskt för att hålla dina servrar, stationära och bärbara datorer säkra mot senaste virus, skadlig kod och spionprogramvara. Eftersom det är en molntjänst tar det bara några minuter att installera och inga ytterligare resurser krävs för distribution, som hårdvara, särskild personal, utbildning, mm.

Molnmodellen – fördelar och kostnader

icon .cloud symantect endpoint

EndPoint Protection är en molnadministrerad tjänst från Symantec – ledaren inom onlinewebbsäkerhet – vilket innebär att din företagsegendom (bärbara och stationära datorer samt servrar) får det senaste skyddet mot de senaste skadeprogrammen, virus och skadlig kod förutom andra branschledande funktioner:

  • Avancerad toppmodern teknik
  • Brandväggssäkerhet
  • Skydd mot skadlig kod
  • Webbläsarsäkerhet
  • Upptäckt av skadlig USB-enhet
  • Säkerhetsinställningar
  • Automatiska säkerhetsuppdateringar
  • Webbaserad administrationskonsol

Förutom Symantecs avancerade funktioner tar distributionen bara några minuter och månadskostnaderna har förenklats till en transparent, fast månadsprenumerationsavgift som passar vilken budget som helst – och frigör dina ekonomiska resurser för vidare tillväxt.

EndPoint Protection är ett säkert, snabbt, kostnadseffektivt, enkelt och praktiskt sätt att se till att ditt företag är skyddat av den främsta inom webbsäkerhetsprodukter – så att du kan fokusera på att öka din verksamhet.

Varför välja Symantec via SSL247®

Symantec är den globala ledaren inom informationssäkerhet, säkerhetskopiering och tillgänglighetslösningar. Deras omfattande utbud av webbsäkerhetsprodukter och tjänster garanterar att din information förblir säker, men att hitta rätt lösning första gången kan vara en utmanande och tidskrävande uppgift. På SSL247® är alla våra flerfaldigt prisbelönta experter SSE- och SSE+-ackrediterade, vilket innebär att våra ackrediterade konsulter är erkända experter inom branschen och kan ge dig opartiska råd om webbsäkerhet enligt alla dina verksamhetsbehov.

Hör av dig

Om du har några frågor eller är osäker på om det här är den rätta lösningen för din verksamhet, kontakta en av våra ackrediterade konsulter idag för en KOSTNADSFRI konsultation för att ta reda på mer:

    08 465 05 815 (London-kontoret)
   sales@ssl247.se