Partners

Var bli en fretagspartner?

Det är en spännande tid att vara partner med SSL247® – vi står på randen av något verkligt banbrytande och du är inbjuden att bli en del av vår resa och se ditt företag (din inkomst) växa. Oavsett om du är ett stort konglomerat, en myndighet, ett startup eller en återförsäljare, så har vi skräddarsydda program för dig.


Återförsäljarprogram

Våra återförsäljarprogram erbjuder dina kunder en mängd olika SSL-certifikat av hög kvalitet för att säkra deras webbplatser. Vårt team är mycket ihärdiga och effektiva när de levererar sina expertkunskaper – vi hjälper dig att skapa och utveckla en omfattande plattform där dina kunder kan beställa flera olika certifikat och hantera dem utan problem. Att återförsälja SSL-certifikat är bara en del i programmet – du har också möjlighet att sälja vårt PenTest och våra domäntjänster

Läs mer om återförsäljarprogrammen


Företagsprogram

Kostnadseffektiv och tidseffektivt, tillgodoser vårt omfattande Corporate Program för alla företag oavsett om du är ett stort konglomerat eller en SMF. När du loggar in på vår Corporate program, du investerar i säkerhet och skydd av dina kunder.

Läs mer om företagsprogrammen


De litar på oss

Vi har en gedigen kundlista både nationellt och globalt, som har gjort affärer med oss sedan allra första början. Sedan vår debut 2003 har vi varit platinapartners med några av de största och mest betrodda certifieringsorganen: Symantec, GlobalSign, Thawte, GeoTrust, RapidSSL och Comodo.

Bland våra tidigare kunder finns:
  • Capita IT Services
  • Europcar
  • Casio
  • Sega
  • FujiFilm
  • Fitness First
  • TalkTalk Business

Hör av dig

Om du inte hittar svar på dina frågor via den länkade informationen ovan ska du inte tveka att kontakta någon av våra webbsäkerhetskonsulter för expertrådgivning.
08 465 05 815 (London-kontoret)
sales@ssl247.se