SSL247® Återförsäljarprogram

Varför bli en återförsäljarpartner?

Våra återförsäljarprogram erbjuder dina kunder en mängd olika SSL-certifikat av hög kvalitet för att säkra deras webbplatser. Vårt team är mycket ihärdiga och effektiva när de levererar sina expertkunskaper – vi hjälper dig att skapa och utveckla en omfattande plattform där dina kunder kan beställa flera olika certifikat och hantera dem utan problem. Att återförsälja SSL-certifikat är bara en del i programmet – du har också möjlighet att sälja vårt PenTest och våra domäntjänster till dina kunder.

Vi erbjuder även vårt gränssnitt för applikationsprogrammering som gör återförsäljningsprocessen mycket enklare. Detta kostnadsfria och fullständigt dokumenterade API gör att du kan ansluta med ditt system till vårt system för att skapa en smidig upplevelse för dina kunder.

Viktiga fördelar med vårt återförsäljarprogram:
  • Dedicerad kontoansvarig
  • Du ökar vinstmarginalerna
  • Fullständig säkerhet för dina kunder
  • Det är snabbt och enkelt att konfigurera
  • Ingjuter kundförtroende – kundförtroendet kommer att växa
  • 30 dagars pengarna tillbaka-garanti

Ett team som agerar

Du köper certifikaten – vi tar de tunga lyften. Våra dedicerade konsulter hjälper dig steg för steg med att konfigurera din plattform från det ögonblick du genomför köpet. Du kommer att prata med samma person hela tiden och du behöver aldrig genomlida en alternativmeny. Sa vi att vår telefonsupport är en absolut köfri zon – inga irriterande automatiska meddelanden – HURRA!

Se dina vinstmarginaler växa

Som företagsägare förstår vi att ditt huvudmål är att öka dina vinstmarginaler. Med våra återförsäljarprogram kan du köpa så många certifikat du vill och sätta det pris du vill sälja för till dina kunder – och behålla överskottet. Bäst av allt, vi är inte så dyra som andra CA på marknaden.

Ett kraftfullt modernt och smidigt administrationsverktyg

Förutom en dedicerad webbkonsult är vår portal MySSL® både kraftfull och lätt att använda – den gör administrationen enkel. Det här står i stark kontrast till de flesta av våra konkurrenter som fortfarande framhärdar med omoderna, föråldrade system som gör din tillvaro onödigt krånglig.

Fullständigt förtroende för att sälja produkter du kan lita

Eftersom vi är partners med de mest etablerade certifieringsorganen kan du vara säker på att du köper produkter av hög kvalitet som du kan lita på att du säljer produkter av hög kvalitet som dina kunder litar på.

Standard Guld Platina
Annual Turnover < 2500 € Mellan 2500 €
och 20,000 €
> 20 000 €
30 dagars pengarna tillbaka-garanti
Dedicerad kontoansvarig
Opartiska råd innan försäljning
Teknisk support baserad i Storbritannien
Prioriterad teknisk support
Kostnadsfria kontoaviseringar via SMS
Dessutom, prioriterade förgranskningar och företagskontroller (gör utfärdandet snabbare)
Fri tillgång till portalen MySSL® för att administrera hela din webbsäkerhetsportfölj
Betala i förskott med kreditkort
Betala allt eftersom med kreditkort
Beställ via inköpsorder för "paket" med certifikat av givna typer i givna kvantiteter
Beställ tokens via inköpsorder för att mixa och matcha vilken kombination av certifikat som helst i vilken kvantitet som helst
En månadsfaktura för alla beställda certifikat varje månad
Kompletterande SSL-säljträning inhouse

Ny på SSL247®? Varför inte registrera dig för MySSL®?