Public Key Infrastructure (PKI) Service med SSL247®

Våra PKI Partners


Sectigo PKI

Sectigo

Sectigo Certificate Manager är den molnbaserade plattform som ger dig fullständig synlighet och livscykelkontroll över alla certifikat i din miljö.

Digicert PKI

Digicert

DigiCert PKI Platform är en lösning som gör att du kan säkra och hantera alla dina PKI-applikationer från ett ställe oavsett vilka lösningar du har på plats.

Entrust PKI

Entrust

Entrust Authority PKI möjliggör ett brett spektrum av applikationer och plattformar genom att hantera hela livscykeln för digitala certifikatbaserade identiteter.

GlobalSign

GlobalSign

GlobalSigns molnbaserade certifikathanteringsplattform minskar ansträngningen, kostnaden och tiden som är förbunden med hantering av flera digitala certifikat på företag.


Varför välja SSL247® som din tjänsteleverantör?

Vår ackumulerade portfölj av utmärkelser och ackrediteringar innebär att våra betrodda konsulter är de ledande webbsäkerhetsexperterna i Europa som har gjort många högprofilerade kunder nöjda genom åren. Genom att välja SSL247® som din PKI-tillhandahållande specialist får din organisation samma omfattande stödnivå som vi har blivit kända för, samt privilegierad tillgång till exklusiva marknadsledande fördelar, bland annat:

  • Diskreta och opartiska konsultationer från vårt team av ackrediterade konsulter
  • Mer än 10 år av flerfaldigt prisbelönt erfarenhet och expertis
  • Flerspråkigt stöd från dedikerade kontoansvariga
  • Dedicated account managers
  • GRATIS säkerhetsbedömning för att säkerställa att din affärskontinuitet online är säkerställdVarför välja en PKI-lösning?

Eftersom nätverksmiljöer ständigt utvidgas för att förstå nya säkra webbprojekt inbegriper tillhandahållande av en säker webbmiljö ett ökat behov av provisionering och certifikathantering. Att hantera många certifikat kan vara en utmaning för de flesta företag. För företag med breda webbmiljöer kan livscykelhanteringsprocessen för varje SSL-certifikat ofta leda till manuella fel eller felkonfiguration på grund av oväntade utgångar. PKI minskar risken för att dessa händelser inträffar genom att tillhandahålla en fullständig certifikatlivscykelhantering för alla företagets onlinetillgångar.

SSL247 MyVAS Brochure

Varför PKI?

I en värld där företag behöver hantera fler certifikat, oavsett om de finns på deras IoT-enheter eller digitala tjänster, är det nästan nödvändigt att ha en offentlig nyckelinfrastruktur (PKI) för alla företag som vill förenkla certifikathanteringen. Du hittar en applikationslista för PKI-lösningar nedan.


VPN använder ”virtuella” anslutningar som går via Internet från organisationens nätverk till fjärrplatsen eller medarbetaren. Med en VPN kan du öka företagets säkerhet – någon som försöker snappa upp din krypterade information kommer inte att kunna läsa den.

En virtuell signatur länkad till ett e-postmeddelande ger en annan nivå av säkerhet genom att erbjuda att försäkra mottagaren om att du, och endast du, signerade innehållet i e-postmeddelandet. Din digitala signatur, som innehåller ditt certifikat och den offentliga nyckeln, levereras från ditt digitala ID.

Kodsignering är tekniken för att hantera en certifikatbaserad digital signatur för att underteckna körbara filer och skript för att autentisera skaparens identitet och intyga att koden inte har ändrats eller skadats efter att den signerades.

Sakernas Internet (IoT) är utbyggnaden av Internetanslutning till fysiska enheter och vardagsföremål. Med inbyggd elektronik, Internetanslutning och andra typer av hårdvara kan dessa enheter kommunicera och interagera med andra via Internet.


Du kan nå din PKI-plattform på vilken enhet som helst tack vare molntekniken.

Digital signatur är en metod som säkerställer att innehållet i ett meddelande inte har skadats i överföringen. När servern digitalt signerar ett dokument lägger du till en enkelriktad hash (kryptering) av meddelandeinnehållet med ditt offentliga och privata nyckelpar.

Med Windows 10 tar Windows Hello för företag lösenord och ersätter dem med stark tvåfaktorsautentisering på datorer och mobila enheter. Denna verifiering består av en ny typ av användarautentiseringsuppgift som är kopplad till en enhet och använder biometri eller PIN-kod. Windows Hello för företag låter användaren autentisera till ett Active Directory- eller Azure Active Directory-konto.

Unik webbautentisering, som kallas för Web Single Sign-On, gör det möjligt för användare att fortsätta använda Single Sign-On för att komma åt en grupp webbservrar som kräver autentisering. Web SSO minskar risken för att förlora användarnamn och begränsar antalet supportsamtal för utestängda användare. Användare behöver inte längre komma ihåg ett stort antal användarnamn och lösenord för webbservrar med annan teknik


Kom i kontakt med en av våra experter idag

Om du vill ha mer information om PKI-tjänsten och hur ditt företag kan dra nytta av den, tveka inte att kontakta våra konsulter för en KOSTNADSFRI konsultation utan förpliktelser: