MyVAS® - Sårbarhetsutvärderings tjänster

Det är nödvändigt att hantera och neutralisera dina säkerhetshot och sårbarheter, oavsett om du är ett litet företag som lanserar en e-handelssajt eller en stor organisation som hanterar hundratals eller tusentals webbapplikationer.

Med MyVAS® från SSL247 kommer vårt team av certifierade penetrationstestare att analysera resultatet av din sårbarhetsanalys och sammanställa rapporter om kritiska punkter och sammanfattningar, samtidigt som du får fullständig insyn i processen via MyVAS®-plattformen.

Några av de exklusiva nyckelfunktionerna i MyVAS inkluderar automatiska skanningar via Qualys, Tenable eller Rapid7 med variabla frekvenser, segmentering av tillgångar per enhet, omfattande support och skräddarsydda rapporter.


Prova MyVAS® nu!

Kontakta oss för att prova MyVAS® i dag och lära dig om att exponera och motverka dina säkerhetsproblem.

SSL247 MyVAS Brochure

MyVAS® med Qualys & Tenable


Qualys Logo
Tenable Logo

Hantera alla dina resurser, tjänster för sårbarhetsbedömning, penetrationstester och säkerhetsrevisioner på en enda plattform


Expert Human Analysis
Expertanalys utförd av människor

Få resultaten av dina skanningar analyserade av vårt team med certifierade penetrationstestare.

Time saving
Tidsbesparande

Ägna mindre tid åt att läsa igenom hundratals sidor med resultaten av sårbarhetsanalyser.

Cost effective
Kostnadseffektiv

Få ut mesta möjliga av MyVAS® för dig, dina team och ditt företags behov.


Varför MyVAS®®

Expert Human Analysis
Sårbarhetsutvärderings tjänster

Hantera och neutralisera dina säkerhetshot och sårbarheter med våra sårbarhetsanalystjänster, oavsett om du är ett litet företag eller en stor organisation.

Expert Human Analysis
Tidsbesparande och kostnadseffektiv

Kortare rapporter, sammanfattningar och råd för att åtgärda problemen hanteras av vårt specialistteam. Dina skanningar och expertanalyser kommer att skräddarsys efter dina behov, för att du ska få ut så mycket som möjligt av SSL247 MyVAS®-tjänst..

Expert Human Analysis
Expertanalys utförd av människor

Vårt specialistteam tar bort falska träffar, prioriterar dina hot efter allvarlighetsgrad och ger råd om åtgärder och ytterligare rekommendationer i en teknisk rapport och/eller en sammanfattning.

Expert Human Analysis
Hantera alla dina resurser på en enda plattform!

Du får säker åtkomst för att hantera alla dina resurser, läsa eller hämta alla dina rapporter och en visuell överblick över alla dina sårbarheter, viktiga meddelanden och status för dina skanningar genom MyVAS® översiktsbild.


Prova MyVAS® nu!

Kontakta oss för att prova MyVAS® i dag och lära dig om att exponera och motverka dina säkerhetsproblem.