GeoTrust
GeoTrust Free Trial

Är SSL nytt för dig?

Varför inte testa vårt kostnadsfria SSL-certifikat från GeoTrust?

Få en kostnadsfri 30-dagarsversion


Det kostnadsfria testcertifikatet från GeoTrust får dig att upptäcka vad SSL kan göra för din webbplats, ditt företag och dina kunder.
Du kan genomgå hela processen – från beställning till installation redan i dag – utan att spendera ett öre eller förbinda dig till någonting.

Utöver att din webbplats skyddas med upp till 256-bitars kryptering* innebär den kostnadsfria 30-dagarsversionen att du kan dra nytta av ryktet och expertisen från GeoTrust, världens näst största leverantör av digitala certifikat.
Och du får självklart även tillgång till SSL247® mycket uppskattade kundservice från vårt team med tillmötesgående och  kvalificerade Web Security consultants.

Det är gratis
Ingen bindningstid
Inga åtaganden

Testa nu

Under 30 dagar får du:

  • Domänvalidering, utfärdas på tio minuter och du behöver inte faxa in några formulär/företagshandlingar
  • Ett certifikat med gemensam rot (”chained root”)
  • Kompatibilitet med över 99 procent av alla webbläsare
  • Kompatibilitet med de flesta webbläsare för mobila enheter
  • Validering på nätet
  • Fullständig kontohantering och teknisk support från SSL247®
  • Ett fullt fungerande SSL-certifikat. Trots att det är ett 30-dagars testcertifikat kommer det från samma rot som andra GeoTrust-certifikat, inte någon testrot. Detta innebär att det inte dyker upp några felmeddelanden eller "endast test"-varningar
  • SSL247® 30-dagarsgaranti

Testa nu

Behöver du ett professionellt certifikat som fungerar på lång sikt?

Vi på SSL247® är stolta över vår kundservice, så om du väljer att uppgradera din kostnadsfria testversion av vårt SSL-certifikat till ett True BusinessID -certifikat ger vi dig en månad gratis. Tack vare detta professionellt validerade SSL-certifikat kommer ditt företag att vara autentiserat, din webbplats skyddad och dina kunder se att ditt företag är pålitligt. Klicka här  om du vill beställa certifikatet.

null  08 465 05 815
null  sales@ssl247.se

Kom ihåg att vårt team med tillmötesgående webbsäkerhetskonsulter, som är officiella SSL-experter, finns här för att hjälpa dig. Om du har ont om tid kan vår guide ge dig SSL-rekommendationer på bara några sekunder.

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas.