GeoTrust
QuickSSL Premium with SAN

Skydda upp till fem domäner med QuickSSL Premium med SAN

null

Detta Unified Communications-certifikat är utformat för Microsoft Exchange- och Microsoft Communications-servrar. Det passar även utmärkt för delad hosting och kvalitetsgranskningstester, samt är perfekt för små företag som har flera applikationer på en och samma server.

Utan att det krävs något pappersarbete kan din webbplats bli skyddad på några minuter, med kryptering upp till maximalt 256-bitars.

Dessutom får du ett kostnadsfritt webbplatssigill på bara några minuter. Det visar besökarna att din webbplats är laglig och tillförlitlig, samt att den har validerats av GeoTrust – det näst mest kända SSL-varumärket i världen.

null

Fördelar och funktioner

  • Kostnadsfritt dynamiskt äkta webbplatssigill från GeoTrust med datum och tidsstämpel.
  • Skyddar upp till fem domäner (1 URL och 4 SAN).
  • $500,000 garanti.
  • Obegränsat antal serverlicenser.
  • Obegränsade och kostnadsfria återutfärdanden under certifikatets giltighetstid.
  • 30 dagars öppet köp, en personlig SSL-specialist och ett MySSL® konto ingår i varje beställning – bara några få av de förmåner som SSL247® :s kunder får tillgång till.

Behöver du GeoTrust QuickSSL Premium-certifikatet?

Ta reda på om det här är rätt certifikat för din webbplats nu genom att prata med någon av våra tillmötesgående SSL-experter på 08 465 05 815.

Observera! På grund av nya policykrav kan SSL-certifikat med SAN inte längre erbjuda skydd för lokala domäner. Kontakta oss för mer information.

Vill du ge dina besökare större trygghet?

Öka dina besökares förtroende för dig och inspirera till mer tillit genom att visa att ditt företag (och din webbplats) också har validerats. För större trygghet bör du välja True BusinessID.

Men för att ditt företag ska få optimalt förtroende ska du välja True BusinessID EV.

Behöver du opartisk SSL-rådgivning?

Det är viktigt att du väljer rätt SSL-certifikat för ditt företag. Vi står gärna till tjänst med vår opartiska och mycket uppskattade – expertrådgivning kring SSL.

null  08 465 05 815
null  sales@ssl247.se

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas.