GeoTrust
QuickSSL Premium Wildcard

Med ett GeoTrust QuickSSL Premium-certifikat får du SSL-säkerhet snabbt

null

Utan att det krävs något pappersarbete kan din webbplats bli skyddad på några minuter, med kryptering upp till maximala 256-bitars.

Dessutom får du ett kostnadsfritt webbplatssigill på bara några minuter, som visar besökarna att din webbplats är laglig och tillförlitlig, samt att den har validerats av GeoTrust, det näst mest kända SSL-varumärket i världen.

Asterisken (*), "wildcard character", stöds av certifikatet som prefix till det fullständigt kvalificerade domännamnet (t.ex. "www" i www.SSL247.co.uk). Det ger sedan SSL-säkerhet för hela den underdomännivån och en rad olika tjänster. För att illustrera detta: *.SSL247.co.uk skulle skydda www.SSL247.co.uk, mail.SSL247.co.uk och blog.SSL247.co.uk, och så vidare.

Ett wildcard-certifikat är en ekonomisk lösning som skyddar besökare på alla dina underdomäner, och minskar såväl administrationstid som kostnader.

Fördelar och funktioner

  • Kostnadsfritt dynamiskt äkta webbplatssigill från GeoTrust med datum och tidsstämpel
  • $500,000 garanti
  • Obegränsade serverlicenser
  • Obegränsade – och kostnadsfria – återutfärdanden under ditt certifikats livslängd
  • Du har möjlighet att använda SHA-2-algoritmen (256-bitars kryptering) i stället för SHA-1 (160-bitars kryptering). Klicka här för mer information.
  • 30 dagars öppet köp, en personlig SSL-specialist och ett MySSL®-konto med varje beställning – det är bara några av SSL247-kundernas förmåner®

Behöver du GeoTrust QuickSSL Premium-certifikatet? Fråga en expert!

Ta reda på om det här är rätt certifikat för dig nu genast genom att prata med någon av våra tillmötesgående kvalificerade SSL-experter. Ring 08 465 05 815

Vill du ge dina besökare större trygghet?

Öka dina besökares förtroende för dig och inspirera till mer tillit genom att visa att ditt företag (och din webbplats) också har validerats. För att skapa större förtroende bör du välja True BusinessID.

Men för att ditt företag ska få optimalt förtroende bör du välja True BusinessID EV.

Behöver du opartisk SSL-rådgivning?

Det är viktigt att du väljer rätt SSL-certifikat för dina behov. Vi hjälper dig gärna med vår opartiska, expert – ochmycket uppskattade – SSL-rådgivning.

null  08 465 05 815
null  sales@ssl247.se

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas.