GeoTrust
True BusinessID

Bevisa för dina kunder att din webbplats är pålitlig och skydda dem med upp till 256-bitars kryptering med ett GeoTrust True BusinessID-certifikat.

null

Certifikatets organisationsvalidering visar kunderna att din webbplats och ditt företag är validerat av GeoTrust, det näst mest kända förtroendemärket på internet. Och den integrerade tids-/datumstämpeln i ditt kostnadsfria äkta webbplatssigill kommer att göra det lilla extra för att öka kundernas förtroende, eftersom det bevisar att ditt SSL-certifikat är aktivt och aktuellt.

Fördelar och funktioner

  • Organisationsvalidering
  • Kostnadsfritt äkta webbplatssigill från GeoTrust som visar ditt företagsnamn och datum-/tidsstämpel
  • Kostnadsfria och obegränsade certifikatersättningar
  • Obegränsade serverlicenser
  • Kan användas för att skydda en IP-adress
  • $1,250,000 garanti
  • Spara tid och pengar genom att betala för flera år framåt! Att köpa för två år framåt innebär att du behöver lägga mindre tid på att hantera dina certifikat och att årskostnaden minskar från 1 266,00 kr till 1 107,00 kr
  • Exklusiva förmånder för SSL247®-kunder, exempelvis oslagbar kundservice – som rekommenderas starkt av våra befintliga kunder – samt 30 dagars öppet köp och ett MySSL®-konto

Är GeoTrust True BusinessID rätt certifikat för dig? Fråga oss – vi är experter!

Det är viktigt att du väljer rätt SSL-certifikat för ditt företag. Ta reda på nu genast om certifikatet GeoTrust True Business ID är vad du behöver. Ring bara 08 465 05 815 för att prata med någon av våra tillmötesgående SSL-konsulter. Alla i vårt team är kvalificerade SSL-specialister, så du garanteras opartisk och professionell SSL-rådgivning.

Vill du att dina kunder ska känna större förtroende?

Det är viktigt att dina kunder känner sig tillräckligt trygga för att handla på din webbplats. För att bevisa att ditt företag är autentiserat enligt högsta möjliga standarder behöver du ett certifikat med Extended Validation. Vi rekommenderar True BusinessID EV.

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas