GeoTrust
True BusinessID Multi-Domain EV

Om du behöver skydda flera domäner bör du satsa på det bästa inom funktionalitet och säkerhet från GeoTrust – multidomäncertifikatet True BusinessID med EV – för att skydda upp till 100 domäner på valfritt antal servrar*.

null

Certfikatets EV skyddar dina kunder med upp till maximala 256-bitars kryptering, och ger dem den trygghet de behöver för att handla på din webbplats. Allt tack vare det välkända gröna adressfältet.

EV gör även att din webbplats får vara i fred för nätfiske eftersom det blir omöjligt att stjäla ditt varumärke och använda det i bedrägerier.

Viktigt: På grund av nya policykrav kan SSL-certifikat med SAN inte längre erbjuda skydd för lokala domäner. Kontakta oss för mer information.

Fördelar och funktioner

  • Extended Validation
  • Skyddar upp till 100 olika domäner
  • Obegränsade serverlicenser
  • $1,500,000 garanti
  • Kostnadsfria och obegränsade återutfärdanden
  • Exklusiva förmåner från SSL247®, exempelvis oslagbar kundservice från en personlig Account Manager och 30 dagars öppet köp
  • Kostnadsfritt äkta webbplatssigill från GeoTrust, med ditt företagsnamn och datum-/tidsstämpel:

SSL247®: Officiella GeoTrust-experter, bara ett telefonsamtal ifrån

Du kan prata med någon av våra SSL-specialister nu, som går igenom dina alternativ och hjälper dig att avgöra om True BusinessID Multi-Domain EV-certifikatet är rätt för ditt företag. Alla våra konsulter är SSE-SSE+- ackrediterade. Det innebär att vi är officiellt godkända experter på GeoTrusts SSL-utbud. Ring 08 465 05 815.

Behöver du maximera både säkerheten och förtroendet för ditt företag?

Det finns inget som ger dig större förtroende än EV. Men med det här certifikatet kan kunder med äldre webbläsare få ända ned till 40- eller 56-bitars kryptering.

Behöver du opartisk rådgivning?

Om du har svårt att avgöra vilket SSL-certifikat som är rätt för ditt företag – ring någon av våra tjänstvilliga och tillmötesgående SSL-experter nu på 08 465 05 815.

När du ringer till oss placeras du inte i kö eller får prata med en telefonsvarare – du kommer genast fram till en tillmötesgående SSL-konsult som gärna hjälper till. Vår kundservice är viktig för oss, och den är viktig för våra kunder. Därför är det många som rekommenderar oss till sina kontakter.

null  08 465 05 815
null  sales@ssl247.se

*Så länge servrarna har samma gemensamma namn i certifikatet.

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas.