GeoTrust
True BusinessID EV

Få dina kunder att känna maximalt förtroende och skydda ditt varumärke från nätfiske med ett True Business ID-certifikat med EV från GeoTrust.

null

93 procent av alla nätkonsumenter föredrar Extended Validation och det är världens mest välkända symbol för webbsäkerhet. När adressfältet i kundernas webbläsare blir grönt kommer dina de att känna sig trygga att handla på din webbplats, samtidigt som det är omöjligt för nätfiskare att kapa ditt varumärke. Det är två stora vinster i ett enda SSL-certifikat.


Fördelar och funktioner

  • Obegränsade serverlicenser
  • Kostnadsfria ersättningar under certifikatets giltighetstid
  • $1,500,000 garanti
  • Kostnadsfritt förtroendesigill med ditt företagsnamn och datum-/tidsstämpel:
  • Spara tid och pengar genom att betala för flera år framåt! Att köpa för två år framåt innebär att du behöver lägga mindre tid på att hantera dina certifikat och att årskostnaden minskar från 2 231,00 kr till 1 953,50 kr
  • Särskilda förmåner endast för SSL247®-kunder, exempelvis oslagbar kundservice och support, samt 30 dagars öppet köp

SSL247®: Officiella GeoTrust-experter som hjälper dig

Våra SSL-konsulter är officiellt godkända experter på GeoTrusts SSL-utbud, och de står till tjänst med opartisk SSL-rådgivning som hjälper dig avgöra om GeoTrust True Business ID-certifikatet med EV är det smartaste valet för ditt företag. Du kan prata med oss nu på 08 465 05 815.

Behöver du starkare kryptering?

GeoTrust True Business ID-certifikatet med EV ger dig 256-bitars kryptering för besökare och kunder med nya webbläsare, men för dem med äldre webbläsare kan krypteringen bli så låg som 40-, 50- eller 60-bitars.

Är GeoTrust True BusinessID EV rätt certifikat för dig?

Fråga oss – vi är experter! Det är viktigt att du väljer rätt SSL-certifikat för ditt företag. Ta reda på nu genast om certifikatet GeoTrust True Business ID EV är vad du behöver. Ring bara +46 (0)20 889 247 för att prata med någon av våra tillmötesgående SSL-konsulter. Alla i vårt team är kvalificerade SSL-specialister, så du garanteras opartisk och professionell SSL-rådgivning.

null  08 465 05 815
null  sales@ssl247.se

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas.