Symantec
Secure Site Pro EV med SAN

Få det absolut bästa inom SSL och öka din försäljning med Secure Site Pro EV-certifikatet från Symantec. Enkelt uttryckt: Det finns inget bättre SSL-certifikat i världen i dag.

Symantec Logo

EV-certifikat har visat sig öka försäljningen och konverteringsgraden, vilket innebär att de lönar sig många gånger om.


Fördelar och funktioner

  • Extended Validation
  • Ett kostnadsfritt Norton Secured Seal ochSeal-in-Search-teknik som hjälper dig att sticka ut från konkurrenterna i sökmotorresultaten
  • Daglig genomsökning efter skadlig programvara ochsårbarhetsbedömning
  • Obegränsade kostnadsfria ersättningscertifikat och återutfärdanden
  • Fungerar i alla webbläsare, mobiltelefoner och mobila enheter
  • $1,750,000 garanti
  • Spara tid och pengar genom att betala för flera år framåt! Att köpa för två år framåt innebär att du kan lägga mindre tid på att hantera dina certifikat och att årskostnaden minskar från 11 699,00 kr till 10 348,00 kr.
  • Oslagbar kundservice som innefattar en kostnadsfri säkerhetsbedömning och en SSL-rekommendation som har skräddarsytts efter ditt företags behov. Samt 30 dagars öppet köp och andra exklusiva förmåner endast för SSL247®:s kunder.
  • Kontakta oss för mer information


Tack vare Seal-in-Search-tekniken kommer Symantecs Norton Secured-sigill att visas bredvid din länk i sökmotorresultaten.


Ny sårbarhetsbedömning ingår

Alla våra SSL-certifikat från Symantec levereras nu med en integrerad sårbarhetsbedömning som standard. Sårbarhetsbedömningen stärker säkerheten på din webbplats genom att identifiera och snabbt åtgärda de mest kritiska sårbarheterna som annars skulle kunna utnyttjas av hackare. I kombination med alla de andra utmärkta säkerhetsfunktionerna från Symantec innebär detta att du får världens säkraste SSL-lösning. Kontakta oss för mer information.

Och sedan november 2013 finns alternativen RSA, DSA och ECC ...

Ge dina kunder och besökare högre hastigheter och säkrare sessioner utan någon extra kostnad. I slutet av 2013 lanserade Symantec en ny typ av kryptering, Elliptic Curve Cryptography (ECC). Tack vare kortare nyckellängder använder ECC mindre bandbredd, vilket gör den perfekt för ökad användning av mobila enheter. Den är också tolv gånger starkare än föregångaren, RSA-kryptering: 256-bitars ECC motsvarar 3072-bitars RSA.

För att få flera lagers SSL-kryptering har du även möjlighet att kombinera ECC med RSA eller DSA, en annan ny krypteringsmetod. DSA, som står för Digital Signature Algorithm, gör samma sak som RSA, men använder en annan metod för signering och kryptering. Du kan även kombinera RSA och DSA för att säkerställa att dina webbplatser kan nå alla som du gör affärer med. DSA är dessutom mer anpassat efter myndighetskrav, vilket gör det lättare att hålla jämna steg med nya bestämmelser.

Ring oss i dag för mer information om de krypteringsmetoder som finns tillgängliga eller mer detaljerad information om ECC. Du kan även ladda ner ett faktablad om ECC som har skapats av vår partner Symantec.

SSL247® är officiella experter på Secure Site EV-certifikatet

Ta reda på om ditt företag behöver Symantec Secure Site Pro EV-certifikatet genom att tala med någon av våra ackrediterade – och mycket tillmötesgående - SSL-konsulter redan i dag.

Se även vårt kundexempel: Ladda ner vår PDF Så ger Symantecs EV-certifikat dina kunder större förtroende och större intäkterBehöver du opartisk SSL-rådgivning innan du köper?

Vi är Europas ledande SSL-konsulter och våra SSE-/SSE+-ackrediterade experter finns här för att ge dig opartisk SSL-rådgivning och ett unikt utbud av SSL-certifikat för ditt företag.

08 465 05 815
sales@ssl247.se

Vi är säkra på att du kommer att uppskatta vår service. Vi får många komplimanger för den – och kanske är den allra bästa komplimangen att vi får mängder av nya kunder enbart genom att våra befintliga kunder har rekommenderat oss.


"Symantec samarbetar med företag som har lång erfarenhet, professionalism och en historik av utmärkt kundservice. SSL247® överträffar alla våra krav inom dessa områden."
Cathal Moyne, Symantec

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas