Symantec
Secure Site Pro Wildcard

Ge dina kunder den starkaste SSL-krypteringen som finns och locka besökare till din webbplats med Secure Site Pro-certifikatet från Symantec.

null

Secure Site Pro-certifikatet ger dig dessutom utan extra kostnad Symantecs Seal-in-Search-teknik som får dig att sticka ut i mängden och lockar kunder från sökmotorerna till din webbplats.

Tack vare Seal-in-Search-tekniken kommer Symantecs Norton Secured-sigill att visas bredvid din länk i sökmotorresultaten.

Asterisken (*), "wildcard character", stöds av certifikatet som prefix till det fullständigt kvalificerade domännamnet (t.ex. "www" i www.SSL247.co.uk). Det ger sedan SSL-säkerhet för hela den underdomännivån och en rad olika tjänster. För att illustrera detta: *.SSL247.co.uk skulle skydda www.SSL247.co.uk, mail.SSL247.co.uk och blog.SSL247.co.uk, och så vidare.

Ett wildcard-certifikat är en ekonomisk lösning som skyddar besökare på alla dina underdomäner, och minskar såväl administrationstid som kostnader.

Fördelar och funktioner

Ny sårbarhetsbedömning ingår

I alla våra SSL-certifikat från Symantec (tidigare VeriSign) ingår nu en integrerad sårbarhetsbedömning som standard. Sårbarhetsbedömningen stärker säkerheten på din webbplats genom att identifiera och snabbt åtgärda de mest kritiska sårbarheterna som annars skulle kunna utnyttjas av hackare. I kombination med alla de andra utmärkta säkerhetsfunktionerna från Symantec innebär detta att du får världens säkraste SSL-lösning.

SSL247® är officiella experter på Secure Site Pro-certifikatet

Vårt team med tillmötesgående ackrediterade experter finns här för att hjälpa dig om du bestämmer dig för att ditt företag behöver Secure Site Pro-certifikatet från Symantec. Ring oss för opartisk expertrådgivning om SSL på 08 465 05 815.

Vill du maximera kundernas förtroende… och din försäljning?

Symantecs Secure Site Pro-certifikat ger dina kunder maximal SSL-säkerhet, men om du även vill maximera deras förtroende för dig bör du välja ett certifikat med Extended Validation (EV). Företag med EV ökar sin försäljning och konverteringsgrad.

För att få den bästa krypteringen och ge dina kunder den största tryggheten bör du välja Secure Site Pro EV-certifikatet.

EV ger dina kunder ett omedelbart tecken på säkerhet – det gröna adressfältet.

Varför välja ett SSL-certifikat från Symantec?

Symantec är världsledande inom säkerhet på internet. Genom att få din webbplats godkänd av Symantec och visa deras namn på din webbplats kommer du att öka kundernas förtroende för ditt företag. Det kan innebära ökad försäljning och högre konverteringsgrad. För dig som är mån om ditt rykte är Symantec det rätta valet

Och sedan november 2013 finns alternativen RSA, DSA och ECC ...

Ge dina kunder och besökare högre hastigheter och säkrare sessioner utan extra kostnad. I slutet av 2013 lanserade Symantec en ny typ av kryptering, Elliptic Curve Cryptography (ECC). Tack vare kortare nyckellängder använder ECC mindre bandbredd, vilket gör den perfekt för ökad användning av mobila enheter. Den är också tolv gånger starkare än föregångaren, RSA-kryptering: 256-bitars ECC motsvarar 3072-bitars RSA.

För att få SSL-kryptering i flera lager har du till och med möjlighet att kombinera ECC med RSA eller DSA, en annan ny krypteringsmetod. DSA, som står för Digital Signature Algorithm, gör samma sak som RSA men använder en annan metod för signering och kryptering. Du kan även kombinera RSA och DSA för att säkerställa att dina webbplatser kan nå alla som du gör affärer med. DSA är dessutom mer anpassat efter myndighetskrav, vilket gör det lättare att hålla jämna steg med nya bestämmelser.

Ring oss i dag för mer information om de krypteringsmetoder som finns tillgängliga eller mer detaljerad information om ECC. Du kan även ladda ner ett faktablad om ECC som har tagits fram av vår partner Symantec.

Har du svårt att bestämma dig för om Symantec Secure Site Pro-certifikatet är rätt för dig? Prata med någon av våra ackrediterade SSL-experter på en gång.

Det är viktigt att du väljer rätt SSL-certifikat för ditt företag och vi hjälper dig gärna. Du kan prata med någon av våra tillmötesgående SSE/SSE+-ackrediterade SSL-experter nu:

null  08 465 05 815
null  sales@ssl247.se

"Symantec samarbetar med företag som har lång erfarenhet, professionalism och en historik av utmärkt kundservice. SSL247® överträffar alla våra krav inom dessa områden."
Cathal Moyne, Symantec

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas.