Symantec
Secure Site EV med SAN

Maximera kundernas förtroende och öka din försäljning med Symantec Secure Site med EV-certifikatet.

null

93 procent av alla nätkonsumenter föredrar Extended Validation, vilket innebär att dina kunder kan känna sig trygga när de handlar eller uppger personlig information på din webbplats, då det gröna EV-adressfältet visas i deras webbläsare.

I kombination med Symantecs (tidigare VeriSign) starka varumärke och ditt kostnadsfria Norton Secured-sigill kommer dina kunders förtroende att skjuta i höjden.

Fördelar och funktioner

  • Seal-in-Search - funktion som maximerar antalet vidareklickningar från sökmotorer
  • Kostnadsfritt Norton Secured-sigill
  • Kostnadsfri daglig genomsökning efter skadlig programvara
  • Extended Validation
  • Sårbarhetsbedömning
  • Obegränsade ersättningar under certifikatets livslängd
  • 1 750 000 US-dollars garanti
  • Fungerar i alla webbläsare, mobiltelefoner och mobila enheter
  • Spara tid och pengar genom att betala för flera år framåt! Att betala för två år framåt innebär att du kan lägga mindre tid på att hantera dina certifikat och att årskostnaden minskar från 7 988,00 kr till 6 907,50 kr.
  • Exklusiva förmåner endast för SSL247®:s kunder, exempelvis en personlig kontoansvarig, 30 dagars öppet köp och ett MySSL®-konto


I SSL-certifikatet Secure Site EV ingår Seal-in-Search-teknik som standard. Norton Secured-sigillet från Symantec visas bredvid din länk i sökresultaten, vilket gör att kunderna känner förtroende för att klicka sig vidare till din webbplats.

SSL247® är officiella experter på Secure Site EV-certifikatet

Vårt team med SSE- och SSE+-ackrediterade experter är kvalificerade för att hjälpa dig avgöra om Secure Site EV-certifikatet är det rätta valet för ditt företag. Du kan prata med någon av våra tillmötesgående SSL-konsulter nu genast för opartisk SSL-rådgivning på 08 465 05 815.

Ny sårbarhetsbedömning ingår

I alla våra SSL-certifikat från Symantec ingår nu en integrerad sårbarhetsbedömning som standard. Sårbarhetsbedömningen stärker säkerheten på din webbplats genom att identifiera och snabbt åtgärda de mest kritiska sårbarheterna som annars skulle kunna utnyttjas av hackare. I kombination med alla de andra utmärkta säkerhetsfunktionerna från Symantec innebär detta att du får världens säkraste SSL-lösning.

Varför välja ett SSL-certifikat från Symantec?

Symantec är ledande inom säkerhet på internet. 100 procent av företagen på Fortune 500-listan valde Symantec för att skydda sig själva och sina kunder. Dessutom är hälften av all företagsinformation i världen säkerhetskopierad av Symantec. Ditt företag kan dra nytta av att förknippas med Symantec – och Symantecs starka varumärke.

"Symantec samarbetar med företag som har lång erfarenhet, professionalism och en historik av utmärkt kundservice. SSL247® överträffar alla våra krav inom dessa områden."
Cathal Moyne, Symantec

Kontakta oss i dag

Någon av våra engagerade konsulter svarar gärna på dina eventuella frågor eller hjälper dig att beställa ett Symantec Secure Site EV-certifikat:

null  08 465 05 815
null  sales@ssl247.se

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas.