Symantec
Secure Site med SAN

Skydda dina kunders personliga information och öka antalet vidareklickningar och förbättra konverteringsgraden med Symantec Secure Site-certifikatet.

Symantec Logo


Med Norton Secured-sigillet – det mest avancerade förtroendemärket från det världsledande företaget inom webbsäkerhet, Symantec – vet dina kunder att de är i trygga händer. Och tack vare Seal-in-Search-tekniken kommer de att veta det ända från det ögonblick då ditt företag dyker upp i deras sökmotorer – högre rankat än konkurrenterna i sökresultaten.

I kombination med en daglig genomsökning efter skadlig programvara och organisationsvalidering är det en tydlig signal till kunderna om att din webbplats – och ditt företag – är tillförlitligt.Secure Site-certifikatet levereras med Seal-in-Search-teknik som standard. Det innebär att världens främsta förtroendemärke på internet – Norton Secured-sigillet – visas bredvid din länk i sökmotorresultaten.


Fördelar och funktioner

  • Öka trafiken på din webbplats och minska antalet avbrutna transaktioner med Symantecs Seal-in-Search-teknik
  • KostnadsfrittNorton Secured-sigill
  • Daglig genomsökning efter skadlig programvara som inspirerar till ännu större förtroende och gör att du kan undvika att din webbplats svartlistas av sökmotorer
  • Organisationsvalidering
  • Kostnadsfria ersättningar av ditt Symantec Secure Site-certifikat under giltighetstiden
  • Fungerar i alla webbläsare, mobiltelefoner och mobila enheter
  • 1 500 000 US-dollars garanti
  • Spara tid och pengar genom att betala för flera år framåt! Att betala för två år framåt innebär att du kan lägga mindre tid på att hantera dina certifikat och att årskostnaden minskar från 3 420,00 kr till 3 127,50 kr.
  • Exklusiva förmåner från SSL247®, exempelvis en personlig SSL-expert, 30 dagars öppet köp och ett MySSL® - konto
  • Kontakta oss i dag för att få veta mer

SSL247® är officiella experter på Secure Site-certifikatet

Alla våra SSL-konsulter är ackrediterade experter på Secure Site-certifikatet och Symantecs övriga utbud. Kontakta oss nu för opartisk SSL-rådgivning och få veta om det här certifikatet är rätt för dig.

Behöver du starkare säkerhet och större trygghet för dina kunder?

Och för att maximera förtroendet för din webbplats bör du satsa på ett certifikat med Extended Validation som gör att det gröna adressfältet visas för kunderna. 93 procent av alla nätkonsumenter föredrar EV. För både maximalt förtroende och kryptering bör du välja Secure Site Pro EV.


Det gröna adressfältet föredras av 93 procent av nätkonsumenterna.


Varför välja Symantec?

Våra kunder som är måna om sitt rykte väljer Symantec (tidigare VeriSign) för att skydda sin information och öka förtroendet för sitt företag. Genom att förknippa ditt företag med Symantec, och dessutom visa deras förtroendemärke – Norton Secured-sigillet – på din webbplats, ökar du kundernas förtroende för dig. Och större förtroende innebär mer försäljning.

Behöver du opartisk SSL-rådgivning?

I egenskap av Storbritanniens ledande SSL-konsulter och SSE/SSE+-ackrediterade experter erbjuder SSL247® oslagbar och opartisk SSL-rådgivning. Ta del av vår SSL-rekommendation för ditt företag – och få veta varför så många av våra kunder rekommenderar oss till sina kolleger, bekanta och vänner.

08 465 05 815
sales@ssl247.se

Om du vill ha en snabb rekommendation, besök gärna vår guide.

"Symantec samarbetar med företag som har lång erfarenhet, professionalism och en historik av utmärkt kundservice. SSL247 överträffar alla våra krav inom dessa områden." Cathal Moyne, Symantec

Vill du ha mer information om SSL? Ta en titt på sidorna om SSL-certifikat i vår kunskapsbas.