SSL-certifikat från DigiCert

Digicert

DigiCert (tidigare Symantec Website Security) är branschens mest betrodda och generellt ansedda leverantör av certifikat med hög säkerhet och som världens främsta företag förlitar sig på för att genomföra miljarder transaktioner värda flera miljarder dollar, varje dag. Av ett gott skäl. Sedan grundandet för nästan två decennier sedan har DigiCert arbetat med att göra vad som är rätt för internet, att prioritera människor över teknik och kontant söka efter ett bättre sätt att lösa morgondagens mest utmanande problem. Från innovativa verktyg som gör certifieringsprocessen snabbare och enklare att hantera, till säkerhetslösningar för post-quantum-datoråldern.

Det kan ett DigiCert SSL-certifikat göra för ditt företag:

 • De mest betrodda rötterna
  DigiCert är inte bara en auktoritet inom certifikat. De är en garant för allmänhetens tillit på internet och skyddar 89 % av Fortune 500-företagen, 97 av de 100 främsta bankerna och 87 % av krypterade e-handelstransaktioner globalt.

 • Högsta autentiseringsnivå
  Med Secure Site får du och dina kunder den högsta autentiseringsnivån, vilket innebär att kunderna har högsta möjliga förtroende för din webbplats och ditt varumärke.

 • Välj mellan Norton- eller DigiCert Secured-märken
  Som de mest välkända symbolerna för onlinesäkerhet inger Norton- och DigiCert Secured-märkena förtroende som syns i webbläsaren och förbättrar kundernas konverteringstal.

 • Prioritetsvalidering och support
  Secure Site-kunder får inte bara exklusiv åtkomst till den snabbaste och smidigaste valideringsupplevelsen, de får prioriterad support via en jourtelefonlinje samt via e-post och livechatt dygnet runt, året om.

 • Den första kommersiellt tillgängliga PQC-verktygsuppsättningen
  Secure Site Pro har den första kommersiellt tillgängliga Post Quantum Cryptography-testkitet och är också det enda certifikatet med CT-loggövervakning.

"Seal-in-Search"-teknik

Seal-in-Search-tekniken ger kunderna sinnesro att kunna utföra transaktioner på din webbplats. 94 % av onlinekunderna säger sig vara mer benägna att fortsätta med ett köp online när de ser Norton-märket, jämfört med andra förtroendemärken*. Norton-märket visas också bredvid din webbadress i sökmotorresultat, vilket hjälper dig att skilja ut dig från konkurrenterna och driva nya köp till din webbplats

*Onlinekundundersökning Utförd i USA, februari 2011Vill du veta mer om DigiCert?

Om du har bråttom kan du använda vår guide och få en rekommendation direkt. Du kan också hitta användbar information på vår sida "Why DigiCert" (Varför DigiCert).

Eller se om ditt företag behöver DigiCert-säkerhet genom att kontakta våra vänliga och, ackrediterade SSL-konsulter
  +46 (0) 208 892 47 (London-kontoret)
sales@ssl247.se