SSL-certifikat från GeoTrust

Säkerhet från världens näst största leverantör av digitala certifikat

GeoTrust

SSL247®: Officiella GeoTrust-experter

GeoTrusts SSL-lösningar är förstahandsvalet för över 100 000 företag och garanterar säkerhet vid affärstransaktioner i över 150 länder. Våra tillmötesgående SSL-konsulter är alla SSE- och SSE+-ackrediterade - kvalificerade experter på SSL-certifikat från GeoTrust. De är opartiska och ackrediterade rådgivare som hjälper dig att gå igenom GeoTrust-sortimentet och välja det rätta SSL-certifikatet för ditt företag.

Detta får du med GeoTrusts SSL-certifikat från SSL247®:

  • En garanti på upp till $1,500,000.
  • Ytterligare serverlicenser och ersättningscertifikat utan extra kostnad.
  • Ökat förtroende för din webbplats och ditt företag med något av GeoTrusts Extended Validation SSL-certifikat – True BusinessID Multi-Domain EV eller True BusinessID EV.
  • En säkerhetsbedömning och SSL-rekommendationer från någon av våra tillmötesgående, ackrediterade SSL-rådgivare, 30 dagars öppet köp, ett MySSL®-konto och fullständig kontohantering, inklusive teknisk support.
GeoTrust Secure Seal

Webbplatssigillet GeoTrust True Site Seal, som kan utformas individuellt utifrån ditt företags uppgifter, beroende på ditt val av autentisering.

Vill du veta mer om GeoTrust?

Vi har skapat en särskild "Varför GeoTrust?"-sida för att hjälpa dig att avgöra om det här är rätt SSL-sortiment för ditt företag.

Kom ihåg att du också kan vända dig till någon av våra ackrediterade SSL-konsulter för opartiska råd kring SSL:  

    08 465 05 815
   sales@ssl247.se