SSL-certifikat från Sectigo

Secure today. Seize your tomorrow


EnterpriseSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officiella experter på Sectigo

Med över 20 års branscherfaranhet är Sectigo (tidigare Comodo CA) vida känt som en nyckelspelare på marknaden gällande IT-säkerhet. Sectigo är globlat känt som en garant för kvalitet och The Sectigo Trust Seal, som ingår i ditt SSL-cerifikat, signalerar omedelbart trygghet och inger förtroende hos dina besökare.


Vad du kommer att få från ditt -certifikat från SSL247:®:

Sectigo Platinum Partner

Välja det rätta SSL-certifikatet

SSL247är officiell Platinum Partners med Sectigo,inklusive för PositiveSSL och EnterpriseSSL. Det innebär att du alltid kan kontakta en av våra godkända konsulter för mer information eller anpassad expertrådgivning om vilken produkt som är det bästa alternativet för att göra just ditt företag säkert.


Sectigo Trust Seal

Sectigo Trust Seal kan läggas till för att meddela användare som surfar på din webbplats att den är säker. Trust Seal verifierar att transaktionerna är krypterade samt att alla personuppgifter som har samlats in är säkrade. .
Comodos TrustLogo har nu bytts ut till Sectigo Trust Seal.


Sectigo Trust Seal

Vill du veta mer om PositiveSSL, EnterpriseSSL eller Sectigo? Sectigo or PositiveSSL?

SSL247® är certifierade Sectigo Platinum-partner och experter med EnterpriseSSL, Sectigo och PositiveSSL lösningar för webbsäkerhet. Om du behöver hjälp för att avgöra vilket certifikat som är rätt för ditt företag, kan du pröva vårn pröva vår wizard eller kontakta oss direkt tdirekt för att tala med någon av våra godkända konsulter för mer information och anpassas rådgivning:
+46 (0) 208 892 47
sales@ssl247.se