Sectigo
Enterprise SSL Pro EV Multi-Domain

Lösningar på företagsnivå för dina behov av webbsäkerhet

EnterpriseSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officiella experter på EnterpriseSSL och Sectigo

EnterpriseSSL använder Sectigo, den största CA i världen, och som levereras av SSL247 är en premiumprodukt utformad speciellt för företagskunder.EnterpriseSSL innehåller OV- och EV-certifikat och prioriterar din säkerhet och sekretess. Utöver den högsta existerande krypteringsnivån och den bästa validerings- och utfärdandetiden i sin klass, erbjuder EnterpriseSSL värdefulla tillägg till alla sina certifikat, exempelvis SSL Labs Healthcheck som utförs av Qualys, CodeGuard webbplatsbackup och PCI DSS-skanning av HackerGuardian.

Varje certifikat har ett särskilt syfte Oavsett om du säkrar interna domäner och IP-adresser, eller sådana som är externa (riktade mot allmänheten), finns det ett certifikat som kommer att säkra din webbinfrastruktur samtidigt som det minskar din administration och sparar pengar för dig. Du får även den bästa garantin i branschen på upp till $2,000,000 om ditt SSL används felaktigt, hackas eller det inträffar ett dataintrång på grund av brister i certifikatet. Enterprise SSL Pro EV Multi-Domain är de mest omfattande säkerhetsprodukterna från Sectigo Enterprise-sortimentet.


Vad du kommer att få från ditt EnterpriseSSL-certifikat från SSL247:®:

 • Extended Validation
 • Prioriterad Vetting Support (Exklusivt till EnterpriseSSL Pro produkter)
 • Säkra flera domäner på ett enda certifikat
 • Obegränsade serverlicenser för alla produkter
 • Upp till 256-bit SSL-kryptering, fungerar med alla webbläsare, operativsystem, program och enheter
 • ECC (Elliptic Curve Cryptography) algorithm, en krypteringsmetod som erbjuder snabbare och säkrare anslutningar, som finns tillgänglig utan extra kostnad och är lämplig för mobila enheter (smarta telefoner, surfplattor…). Kontakta ossför att få mer information.
 • Upp till $2 000 000 garanti – du kommer antagligen aldrig behöva den, men det är bra att veta att den finns
 • PCI DSS-skanning av HackerGuardian
 • - SSL Labs Healthcheck (utförd av Qualys)
 • Vår 30 dagars pengarna tillbaka-garanti
 • Gratis säkerhetsbedömning, ett MySSL® konto och särskild kontohantering
Sectigo Platinum Partner

Välja det rätta SSL-certifikatet

SSL247är officiell Platinum Partners med Sectigo,inklusive för PositiveSSL och EnterpriseSSL. Det innebär att du alltid kan kontakta en av våra godkända konsulter för mer information eller anpassad expertrådgivning om vilken produkt som är det bästa alternativet för att göra just ditt företag säkert.

Förbättra dina besökares förtroende med Extended Validation

93 procent av alla nätkonsumenter föredrar Extended Validation och det är världens mest välkända symbol för webbsäkerhet. När adressfältet i kundernas webbläsare blir grönt kommer dina de att känna sig trygga att handla på din webbplats, samtidigt som det är omöjligt för nätfiskare att kapa ditt varumärke. Det är två stora vinster i ett enda SSL-certifikat.
Sectigo Trust Seal

Sectigo Trust Seal kan läggas till för att meddela användare som surfar på din webbplats att den är säker. Trust Seal verifierar att transaktionerna är krypterade samt att alla personuppgifter som har samlats in är säkrade.
Comodos TrustLogo har nu bytts ut till Sectigo Trust Seal.


Sectigo Trust Seal


Vill du veta mer om PositiveSSL, EnterpriseSSL eller Sectigo? Sectigo or PositiveSSL?

SSL247® är certifierade Sectigo Platinum-partner och experter med EnterpriseSSL, Sectigo och PositiveSSL lösningar för webbsäkerhet. Om du behöver hjälp för att avgöra vilket certifikat som är rätt för ditt företag, kan du pröva vårn pröva vår wizard eller kontakta oss direkt tdirekt för att tala med någon av våra godkända konsulter för mer information och anpassas rådgivning:
+46 (0) 208 892 47
sales@ssl247.se