Sectigo
EV SSL Multi-Domain

Med Comodo EV Multi-Domain SSL behöver ni bara ett certifikat för att hantera alla era domäner. Säkra upp till 210 fullt kvalificerade domäner med ett enda SSL-certifikat genom att använda Subject Alternative Name (SAN). Skapa maximal tillit med "Det Gröna Adressfältet". Se till att skaffa er konkurrensfördelar genom att skylta med den här oundgängliga tillitsindikatorn på er webbplats.


Fördelar och funktioner

 • Extended Validation - Det gröna adressfältet för att stärka kundernas förtroende och höja konversionsprocenten
 • Säkra upp till 210 domäner på ett enda SSL-certifikat: 1 fullt kvalificerat domän namn + 209 SAN (Subject Alternative Name)
 • Ett certifikat inkluderar redan en domän och två SAN, och ytterligare SAN kan läggas till
 • Obegränsat antal serverlicenser
 • Kompatibelt med mer än 99% av alla webbläsare
 • Algoritmen ECC (Elliptic Curve Cryptography), en ny krypteringsmetod som erbjuder snabbare och säkrare anslutningar, finns tillgänglig utan extra kostnad och är lämplig för mobila enheter (smartphones, surfplattor ...). Kontakta oss om du vill ta reda på mer.
 • En 1 750 000 dollars garanti

comodo partners
Ett kostnadsfritt och klickbart Comodo EV SSL Site Seal för att validera er identitet och visa för era besökare att er webbplats är säker

Fördelar som bara SSL247® kunder får

 • Tillgång till en dedikerad kundansvarig tillgänglig via direkt lina
 • Oöverträffad kundservice gillad av 7 000 nöjda kunder, inklusive kostnadsfri säkerhetsbedömning och en SSL-rekommendation skräddarsydd för ert företags behov
 • 30-dagars öppet köp
 • MySSL®, en enkel och riskfri produkthanteringsportal som gör det enkelt att hantera era certifikatinköp

Öka era kunders tillit med Comodo Extended Validation (EV)

Med ett EV-certifikat blir adressfältet i era besökares webbläsare grönt och ger total säkerhet vid onlinetransaktioner. Det här är dagens mest igenkända säkerhetsindikator för onlineshopping och föredras av 93% av onlineshopparna [Källa:Symantec]. Extended Validation gör att era kunder med förtroende kan shoppa och dela med sig av personlig information på er webbplats medan phishers kommer att köra huvudet i väggen om de försöker kapa ert varumärke.

Säkra flera domäner med SAN

Med Comodo EV Multi-Domain SSL kan ni säkra upp till 210 domäner och även sätta “the green bar of trust” på dem alla. Med det här SAN-certifikatet, kan ni säkra vilken kombination av domäner, maskinnamn och IP-adresser som helst. SAN-certifikat är också lämpliga för att säkra olika Microsoft applikationer, som till exempel Microsoft Exchange, Microsoft Office Communications Server, Lync, SharePoint, Office 365…

Behöver ni hjälp att välja rätt certifikat?

At SSL247®, vi är experter på webbsäkerhet. Om ni vill ha råd om hur ni väljer rätt lösning för att säkra ert företag online, kan ni ringa eller mejla oss så kommer en av våra ackrediterade konsulter att hjälpa er.
+46 (0) 208 892 47
sales@ssl247.se