Sectigo
Positive SSL

Prisvärd tillgång till baskryptering

PositiveSSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officiella experter på PositiveSSL och Sectigo

PositiveSSL (Powered by Sectigo) är ett inträdesnivå Domän Validation (DV) certifikat, vilket ger minsta nivå av krypterad säkerhet som krävs för kundtransaktioner och kan utfärdas snabbt inom 10 minuter - perfekt för småföretag.


Varför köpa PositiveSSL, som använder Sectigo, från SSL247®?:

Sectigo Platinum Partner

Välja det rätta SSL-certifikatet

SSL247 är officiell Platinum-partner med Sectigo, inklusive för PositiveSSL och EnterpriseSSL. Det innebär att du alltid kan kontakta en av våra godkända konsulter för mer information eller anpassad expertrådgivning om vilken produkt som är det bästa alternativet för att göra just ditt företag säkert.


Sectigo Trust Seal

Sectigos Trust Seal kan läggas till för att meddela användare som surfar på din webbplats att den är säker. Trust Seal verifierar att transaktionerna är krypterade samt att alla personuppgifter som har samlats in är säkrade.


Sectigo Trust Seal

Vill du veta mer om PositiveSSL, EnterpriseSSL eller Sectigo?

SSL247® är certifierade Sectigo Platinum-partner och experter på lösningar för webbsäkerhet med PositiveSSL, EnterpriseSSL och Sectigo. Om du behöver hjälp för att avgöra vilket certifikat som är rätt för ditt företag, kan du pröva vår guide eller kontakta oss direkt för att tala med någon av våra godkända konsulter för mer information och anpassas rådgivning:
+46 (0) 208 892 47
sales@ssl247.se