Sectigo
Positive SSL Pro

Prisvärd tillgång till baskryptering

PositiveSSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officiella experter på PositiveSSL och Sectigo

PositiveSSL använder Sectigo, som är den största och ledande CA i världen, är en certifikatutfärdare på ingångsnivå som tillhandahåller en snabb branschstandardkryptering till låg kostnad och en garanti på upp till $50 000 för att säkra dina kunders transaktioner.

Ännu viktigare är att dina kunder känner sig trygga med att det är säkert att göra affärer med dig, eftersom känslig information krypteras och förblir hemlig: certifikat ger hänglås och 99,9 % webbläsarförtroende och är idealiskt för små- och medelstora företag som behöver kryptering av sitt intranät, webbmail eller icke-kritiska webbplatser.PositiveSSL erbjuder DV- och EV-certifikat som kan och som fungerar med alla populära webbläsare. 256-bitars SSL-certifikat har gratis TrustLogo och försäkrar dina kunder om webbidentiteten i realtid.


Varför köpa PositiveSSL, som använder Sectigo, från SSL247®?:

Sectigo Platinum Partner

Välja det rätta SSL-certifikatet

SSL247 är officiell Platinum-partner med Sectigo, inklusive för PositiveSSL och EnterpriseSSL. Det innebär att du alltid kan kontakta en av våra godkända konsulter för mer information eller anpassad expertrådgivning om vilken produkt som är det bästa alternativet för att göra just ditt företag säkert.Sectigo Trust Seal

Sectigos Trust Seal kan läggas till för att meddela användare som surfar på din webbplats att den är säker. Trust Seal verifierar att transaktionerna är krypterade samt att alla personuppgifter som har samlats in är säkrade.
Comodos TrustLogo har nu bytts ut till Sectigos Trust Seal.


Sectigo Trust Seal


Vill du veta mer om PositiveSSL, EnterpriseSSL eller Sectigo?

SSL247® är certifierade Sectigo Platinum-partner och experter på lösningar för webbsäkerhet med PositiveSSL, EnterpriseSSL och Sectigo. Om du behöver hjälp för att avgöra vilket certifikat som är rätt för ditt företag, kan du pröva vår guide eller kontakta oss direkt för att tala med någon av våra godkända konsulter för mer information och anpassas rådgivning:
+46 (0) 208 892 47
sales@ssl247.se