SSL-certifikat från Thawte

Säkerhet från en global ledare inom SSL

null

SSL247®: officiella experter på Thawte

Globalt välkända Thawte är den mest populära SSL-leverantören i fler än 240 länder. I dag används nästan en miljon certifikat från Thawte som skyddar företag och individer i hela världen. Alla medarbetare i SSL247®-teamet är SSE- och SSE+-ackrediterade - kvalificerade experter på Thawte. Vi finns här för att hjälpa dig att skydda ditt företag – och dina kunder – genom opartisk och kompetent SSL-rådgivning. Du kan prata med någon av våra tillmötesgående SSL-rådgivare redan i dag.

Detta får du med ditt Thawte-certifikat från SSL247®:

  • Garanti på upp till $1,500,000.
  • Det mest populära kännetecknet på nätsäkerhet och bästa skyddet mot nätfiske med the Thawte Extended Validation SSL
  • En kostnadsfri konsultation – vi tar fram det rätta SSL-certifikatet för ditt företags behov. 30 dagars öppet köp, obegränsade återutfärdanden och ett MySSL®-konto.

Thawte Site Seal

Ett dynamiskt och klickbart Thawte-webbplatssigill som ökar förtroendet för ditt företag. Användare kommer att kunna klicka på domänens tätning, verifiera webbplatsens säkerhet och bekräfta att privat information lagras säkert.

Vill du veta mer om Thawte?

Om du vill ha hjälp att avgöra om Thawte är rätt val för din SSL-säkerhet kan du ta en titt på vår "Varför Thawte?"-sida eller göra en avstickare till vår guide

Glöm inte att du enkelt får tag på våra tillmötesgående SSL-konsulter genom att ringa eller mejla oss
    08 465 05 815
   sales@ssl247.se