DigiCert SSL-certifikat


DigiCert Logo

DigiCert är världens främsta leverantör av SSL-certifikat med hög säkerhet och erbjuder betrodda privata, SSL-baserade och hanterade PKI-distributioner samt enhetscertifikat för den växande IoT-marknaden. DigiCert har alltid sökt efter bättre sätt att vara ledande inom branschen och skapa större förtroende för identitetsbaserad och digital interaktion – från grundandet för 15 år sedan fram till att Symantec Website Securitys erfarenhet och kunskap nyligen inkluderades i deras tradition av innovation.
Norton Secured, powered by DigiCert

SSL247® - Certifierad DigiCert Platinum Elite Partner


Vi har haft ett starkt samarbete med Symantec sedan 2003 och var de första partnerna att gå med i DigiCerts Platinum Elite Partner-program efter DigiCerts förvärv av Symantec Website Security och relaterade PKI-lösningar i slutet av 2017.

DigiCert Certified Partner Platinum Elite
Våra milstolpar med DigiCert och Symantec Website Security
Våra milstolpar med DigiCert och Symantec Website Security

Så här beskriver DigiCert vårt partnerskap

"DigiCert är glada över att vår långvariga EMEA-baserade partner SSL247® nu uppnår statusen Platinum Elite, en ny nivå i vårt Certified Partner-program som är reserverad för partner som fått ett brett genomslag på marknaden och samtidigt uttrycker våra ideal genom att erbjuda en förstklassig SSL/TLS-kundupplevelse.

SSL247® visar sitt engagemang för kundernas framgång genom att arbeta för att anpassa lösningarna efter kundernas behov och ger tillförlitlig teknisk support under hela certifikatets giltighetstid. Vi gratulerar dem till deras stora framgångar och ser fram mot en ljus framtid."


- Robert Hoblit, Chief Revenue Officer - DigiCert
Vill du veta mer om DigiCert SSL?

Våra konsulter är specialiserade på SSL och webbsäkerhet och är tillgängliga för att diskutera dina affärsbehov och de bästa webbsäkerhetslösningarna för dig.
Kontakta oss:
08 465 05 815
sales@ssl247.se