Enterprise SSL Certificates (Powered by Sectigo)

Lösningar på företagsnivå för dina behov av webbsäkerhet


EnterpriseSL (Powered by Sectigo)

SSL247®: Officiella experter på EnterpriseSSL och Sectigo

EnterpriseSSL använder Sectigo, den största CA i världen, och som levereras av SSL247 är en premiumprodukt utformad speciellt för företagskunder.EnterpriseSSL innehåller OV- och EV-certifikat och prioriterar din säkerhet och sekretess. Utöver den högsta existerande krypteringsnivån och den bästa validerings- och utfärdandetiden i sin klass, erbjuder EnterpriseSSL värdefulla tillägg till alla sina certifikat, exempelvis SSL Labs Healthcheck som utförs av Qualys, CodeGuard webbplatsbackup och PCI DSS-skanning av HackerGuardian.

Varje certifikat har ett särskilt syfte Oavsett om du säkrar interna domäner och IP-adresser, eller sådana som är externa (riktade mot allmänheten), finns det ett certifikat som kommer att säkra din webbinfrastruktur samtidigt som det minskar din administration och sparar pengar för dig. Du får även den bästa garantin i branschen på upp till $2 000 000 om ditt SSL används felaktigt, hackas eller det inträffar ett dataintrång på grund av brister i certifikatet.


Vad du kommer att få från ditt EnterpriseSSL-certifikat från SSL247:®:


Sectigo Platinum Partner


Välja det rätta SSL-certifikatet

SSL247är officiell Platinum Partners med Sectigo,inklusive för PositiveSSL och EnterpriseSSL. Det innebär att du alltid kan kontakta en av våra godkända konsulter för mer information eller anpassad expertrådgivning om vilken produkt som är det bästa alternativet för att göra just ditt företag säkert.Sectigo Trust Seal

Sectigo Trust Seal kan läggas till för att meddela användare som surfar på din webbplats att den är säker. Trust Seal verifierar att transaktionerna är krypterade samt att alla personuppgifter som har samlats in är säkrade. .
Comodos TrustLogo har nu bytts ut till Sectigo Trust Seal.

Sectigo Trust Seal


Vill du veta mer om PositiveSSL, EnterpriseSSL eller Sectigo? Sectigo or PositiveSSL?

SSL247® är certifierade Sectigo Platinum-partner och experter med EnterpriseSSL, Sectigo och PositiveSSL lösningar för webbsäkerhet. Om du behöver hjälp för att avgöra vilket certifikat som är rätt för ditt företag, kan du pröva vårn pröva vår wizard eller kontakta oss direkt tdirekt för att tala med någon av våra godkända konsulter för mer information och anpassas rådgivning:
+46 (0) 208 892 47
sales@ssl247.se