SAN Wildcard SSL - Det flexibla och kostnadseffektiva certifikatet för flera användn

Det nya SAN Wildcard-alternativet från SSL247® är ett OV-certifikat för flera användningsområden som ger större flexibilitet till vårt befintliga utbud av lösningar. Medan traditionella Wildcard- och SAN-certifikat (även kallade UC SSL) är begränsade till det de kan säkra, kan ett enda SAN Wildcard innehålla en blandning på upp till 100 fullständigt kvalificerade domäner (Fully Qualified Domains (FQDN)) och underdomäner – vilket sänker administrationskostnaderna och förenklar din SSL-infrastruktur.

Produkt

Certifikatstyp

CN

Vanligt (ej Wildcard) SAN

Totalt antal SAN

Symantec Secure Site + SAN Wildcard

OV

Ej Wildcard

Ja

100

Symantec Secure Site Pro + SAN Wildcard

OV

Ej Wildcard

Ja

100

Thawte SSL Webserver + SAN Wildcard

OV

Ej Wildcard

Ja

100

GeoTrust True BusinessID + SAN Wildcard

OV

Ej Wildcard

Ja

100

GeoTrust True BusinessID Multi-Domain + SAN Wildcard

OV

Ej Wildcard

Ja

100

Varför väja ett SAN Wildcard-certifikat

Den största fördelen med ett Wildcard SAN är möjligheten att säkra både domäner och underdomäner med ett enda OV-certifikat. Det spelar ingen roll om du behöver säkra IP-adresser, domäner, interna domäner eller underdomäner, Wildcard SAN-certifikatet kan säkra alla kombinationer av upp till 100 domäner och underdomäner – så att du kan glömma alla problem med att installera, administrera och förnya fler olika SSL-certifikat.

En annan fördel med Wildcard SAN-alternativet är att certifikatet är Organisationsvaliderat (OV), vilket innebär att besökare kan verifiera din webbplats legitimitet snabbt och enkelt utan att någonsin behöva lämna webbläsaren.

Dessutom, om du skulle vilja säkra ytterligare domäner eller underdomäner senare, kan de säkras med samma certifikat så att du kan lägga till upp till max 100 domäner och underdomäner utan extra kostnad eller administration.

Lösningen är ett oerhört flexibelt tillägg i din webbsäkerhetsportfölj. Flera tjänster kan omfattas med ett certifikat, så länge som Common Name (CN) för det här certifikatet inte är ett Wildcard. Det innebär att ett enda certifikat exempelvis kan säkra en e-postserver, en fjärrserver, en domän och mycket mer.

Exempel:

CN (Common Name): www.example.com
Vanligt SAN: dev.example.com
Wildcard SAN alternativ 1: *.support.example.com
Wildcard SAN alternativ 2: *.test.example.com

Och eftersom det bara är ett certifikat behöver du bara gå igenom granskningsprocessen en gång, vilket gör det till ett av de mest praktiska och hanterbara certifikaten på marknaden.

Viktiga funktioner:

 • Större SSL-flexibilitet
 • Minskade administrationskostnader
 • Förenklad SSL-certifikatshantering
 • Säkra enkelt /max 100) FQDN:er och underdomäner
 • Säkra flera tjänster med ett enda OV-certifikat
 • Kräver endast en granskningsprocess

Varför ett WildCard SAN från SSL247® är ditt bästa alternativ:

SSL247® är platinumpartner med alla stora CA samt en exklusiv "Specialist Partner" med Symantec. Vi har uppnått ISO 27001:2013-ackrediteringen och även lyckats vinna flera prestigefyllda utmärkelser under tiden som vi har samlat på oss mer än 10 års branscherfarenhet – så du kan lita på att vi vet ett och annat om datasäkerhet.

Vår utmärkelseportfölj och våra ackrediteringar gör att SSL247® är DE ledande webbsäkerhetsexperterna i Europa. Genom att välja SSL247® som din ackrediterade SSL-konsult får din organisation tillgång till den marknadsledande supportnivå som SSL247® har blivit kända för förutom exklusiva marknadsledande fördelar som:

 • Exklusiv åtkomst dygnet runt till den förstklassiga MySSL®-portalen
 • KOSTNADSFRIA och opartiska konsultationer med vårt prisbelönta team av ackrediterade experter
 • Direktlinjesupport och tillgång till förstklassiga förgranskningstjänster
 • Mer än 10 års branschledande erfarenhet och expertis
 • Flerspråkig support och direktåtkomst till dedicerade kontoansvariga
 • KOSTNADSFRI säkerhetsanalys för att säkerställa hållbarheten för din verksamhetskontinuitet online

Hör av dig

Om du vill veta mer om Wildcard SAN-alternativet kontaktar du våra ackrediterade konsulter för en KOSTNADSFRI opartisk konsultation och ser hur din verksamhet kan dra nytta av våra prisbelönta expertkunskaper idag.

    08 465 05 815
   sales@ssl247.se