Wildcard SSL – skydda obegränsat antal underdomäner

En flexibel, arbetsbesparande och kostnadseffektiv lösning som skyddar obegränsat antal underdomäner

När du köper ett enda Wildcard SSL-certifikat skyddas flera tjänster samtidigt.

Hur fungerar det?

Asterisken (*), "wildcard character", stöds av certifikatet som prefix till det fullständigt kvalificerade domännamnet (t.ex. "www" i www.SSL247.co.uk). Det ger sedan SSL-säkerhet för hela den underdomännivån och en rad olika tjänster. För att illustrera detta: *.SSL247.co.uk skulle skydda www.SSL247.co.uk, mail.SSL247.co.uk och blog.SSL247.co.uk, och så vidare.

Ett wildcard-certifikat är en ekonomisk lösning som skyddar besökare på alla dina underdomäner, och minskar såväl administrationstid som kostnader.

Varför välja ett Wildcard SSL-certifikat?

Den största fördelen med wildcard-certifikaten är det obegränsade skyddet som du får för alla dina underdomäner. Det spelar ingen roll om du har hundratals underdomäner. Så länge de har samma placering som asterisken (*) skyddas de av wildcard-certifikatet. Det innebär att du kan glömma krånglet med att installera, hantera och förnya flera olika SSL-certifikat.

Om vi nu ska fortsätta på temat "ingen begränsning" har alla våra produkter, utom Symantec Wildcard obegränsade serverlicenser. Så om ditt företag använder fler än två fysiska servrar kommer du inte att behöva köpa flera certifikat. Ditt wildcard-certifikat erbjuder generöst nog samma säkerhet för alla.

Dessutom kan du lägga till eventuella underdomäner som du vill skydda med samma certifikat längre fram. Så du kan fortsätta lägga till underdomäner utan extra kostnad eller extra administration.

Det är dessutom en otroligt flexibel lösning för din webbsäkerhet. Flera tjänster kan skyddas med ett enda certifikat; så länge tjänsten ligger på samma nivå som asterisken (*). Det innebär att ett enda certifikat kan skydda exempelvis en e-posttjänst, en fjärrtjänst och mycket mer.

Och eftersom det bara är ett enda certifikat behöver du bara genomgå en enda prövning, vilket gör wildcard till det mest praktiska och lätthanterliga certifikatet på marknaden.

Varför ett Wildcard SSL-certifikat från SSL247® är ditt bästa alternativ

För att göra en lång historia kort: Vi erbjuder oslagbar service, förhandsprövning och kontohantering.

När du vänder dig till oss får du en engagerad kundansvarig. De kan alla nås via direktlinje, så du slösar inte bort din – eller företagets – tid i långa telefonköer. Dessutom är din konsult en SSE+-ackrediterad SSL expert vars kunskaper är en värdefull, tidsbesparande tillgång som verkligen inte hör till vanligheterna.

Hos majoriteten av aktörerna i branschen får du prata med så många telefonsvarare att du snart rabblar förinspelade meddelanden i sömnen. Andra, icke-supportinriktade, leverantörer kommer att ta dina pengar, inte ge dig några konkreta kontaktuppgifter och lämna dina frågor obesvarade längst ner i företagets allmänna inkorg.

Dessutom säkerställer vår unika förhandsprövning att utfärdandet av ditt certifikat går så smidigt som möjligt, så att du kan garantera säkerheten för dina underdomäner och visa ditt engagemang för dina besökares säkerhet så snabbt som möjligt. Vi är platinapartner till alla de stora certifikatutfärdarna. Om du har att göra med en affärspartner på lägre nivå kommer ditt certifikat att befinna sig längst ner på att-göra-listan. Som en del av vårt åtagande som ett servicebaserat företag gör vi allt som står i vår makt för att öka prioriteten för din prövning och ditt utfärdande.

Och för att du ska kunna hantera ditt wildcard-certifikat och eventuella andra SSL-produkter smidigt och synkroniserat får du även KOSTNADSFRI tillgång till en en modern, smart och kraftfull portal för enkel hantering. Tack vare vår MySSL®-kontrollpanel är hanteringen helt okomplicerad och problemfri. Den ger dig tillgång till din SSL-portfölj dygnet runtett enkelt sätt att förnya dina certifikat samt en mängd flexibla betalningsalternativ. Att använda MySSL® är en frisk fläkt jämfört den strid du skulle behöva utkämpa med några av våra konkurrenters omoderna och stelbenta gamla system.

Sist men inte minst får du vårt branschledande erbjudande om 30 dagars öppet köp. Hos de flesta av våra konkurrenter har du tur om du får en vecka. Så det innebär att du har 23 extra dagar på dig att bestämma dig.

Vår rekommendation

Satsa på ett Wildcard SSL-certifikat som ger organisationsvalidering det ökar förtroendet för ditt företag.

Observera att eftersom wildcard-certifikat gäller för flera underdomäner kan de vara mindre säkra än andra alternativ. Det är oklokt att använda ett wildcard-certifikat som primär certifikatlösning. Men det betyder inte att det är ett dåligt alternativ – stora företag som exempelvis Google använder wildcard-certifikat. Som en del av en större säkerhetslösning är wildcard-certifikat ett mycket kostnadseffektivt och praktiskt alternativ.

Men om du behöver skydda en Microsoft Exchange 2007/2012-server, Microsoft Office Communication-server eller om du är ute efter att satsa ännu mer på dina kunders säkerhet bör du överväga ett SAN-certifikat.

Trots att det kräver mer administration innebär det att varje underdomän prövas individuellt, vilket ger ökad säkerhet för konfidentiell och privat information. Dessutom finns Extended Validation som alternativ med SAN-certifikat. Det förser din webbplats med det kända gröna adressfältet och kan leda till en markant förbättring av din försäljning.

Titta på högerkanten för mer detaljerade specifikationer av alla våra paket.

Vänd dig till oss

Om du är angelägen om att skydda dina underdomäner med ett Wildcard SSL-certifikat eller vill ha mer information, kontakta någon av våra engagerade webbsäkerhetskonsulter redan i dag.

null  08 465 05 815
  sales@ssl247.se