Domänvaliderade certifikat

Omedelbar säkerhet för din webbplats

Få din webbplats validerad på några minuter med ett domänvaliderat certifikat från SSL247®. Välj ur vårt oöverträffade sortiment nedan – och visa dina besökare att din webbplats är säker. Domänvalidering är det snabbaste och enklaste SSL-alternativet, och det ger dig omedelbart skydd.


DV-certifikat kommer att erbjuda grundläggande nivå skydd för webbformulär, e-post och inloggningar med upp till 256-bitars SSL-kryptering.


Säkerhet på jobbet, i hemmet och på resande fot

Med ett mobilkompatibelt SSL-certifikat kan du se till att dina besökare är skyddade oavsett hur de får tillgång till din webbplats. Dina besökare kommer att skyddas av kryptering, alltifrån 40-bitars kryptering ända till maximal kryptering (256-bitars), både med webbläsare för dator och för mobil.

Öka tryggheten och förtroendet till max

Välj organisationsvalidering för att skapa förtroende för både din webbplats OCH din verksamhet. Men för oslagbart förtroende – och det bästa som SSL-branschen har att erbjuda – bör du alltid välja Extended Validation som ger dig det gröna adressfältet och företagsidentifiering.

Se hur du kan få ett DV SSL certifikat

Är domänvalidering rätt för din webbplats eller behöver du organisationsvalidering? Du kanske till och med behöver Extended Validation. Ta reda på det nu med hjälp av vår guide eller kontakta oss för opartisk SSL-rådgivning.

08 465 05 815
sales@ssl247.se