EV SSL – visar det gröna adressfältet

Ge dina kunder fullt förtroende för din webbplats med Extended Validation SSL-certifikat


Vad är Extended Validation?

Extended Validation är det senaste inom SSL-teknik – det står för den allra striktaste valideringen av din webbplats och ditt företag. Ett EV SSL-certifikat identifierar företaget som äger webbplatsen och visar denna information tydligt i dina besökares webbläsare. EV SSL gör även att adressfältet blir grönt i besökarens webbläsare – det mest omedelbara tecknet på säkerhet i dag.

Men det gröna adressfältet finns inte bara för syns skull. Det kommer att växla mellan namnet på din SSL-certifikatutfärdare OCH namnet på företaget som äger din webbplats. Detta gör det praktiskt taget omöjligt för nätfiskare att kapa din webbplats eller ditt varumärke på nätet.

EV


Vad kommer Extended Validation att göra för din webbplats – och ditt företag?

Konsumenterna vill ha en garanti för att deras uppgifter är skyddade. Genom att visa det gröna adressfältet bevisar EV att din webbplats är säker – och därmed att ditt företag är pålitligt. Det innebär att det är troligare att konsumenterna väljer din webbplats om du har EV och dina konkurrenter inte har det. EV ger dig även det bästa skyddet mot nätfiskeattacker, så din onlineverksamhet kommer aldrig att bli en måltavla för nätfiske. Du får alltså bättre skydd, ökat förtroende för din webbplats och ditt företag – och eventuellt mer nätförsäljning. Inte illa för ett enda certifikat.

Vad kommer Extended Validation att göra för dina onlinekunder?

Dina kunder kanske inte känner till det, men EV ger dem det bästa skyddet mot nätfiskeattacker. I kombination med upp till maxvärdet för kryptering (256-bitars) innebär det att dina kunder inte kan få ett bättre skydd när de handlar på nätet.

Det gröna adressfältet är en signal till dina kunder att de är skyddade på din webbplats – och att de kan uppge sina kreditkortsuppgifter utan att behöva oroa sig för säkerheten. EV SSL-certifikat gör nätshopping till en mer avslappnad upplevelse.

Distribuera synliga tecken på säkerhet från betrodda certifikatutfärdare


Vem behöver Extended Validation – kanske du?

Alla banker, statliga myndigheter och webbplatser för e-handel bör ha EV. Det gäller även alla som vill ha det bästa skyddet mot nätfiskeattacker och fullt förtroende för sin webbplats och sitt företag. EV är också bra för företag som vill följa bästa praxis och kunna visa upp en webbplats av högsta kvalitet för styrelsen eller andra intressenter.

Ta reda på mer inför ditt köp

Här hittar du svar på alla dina frågor kring SSL-certifikat med Extended Validation (EV SSL). Du kan också jämföra de bästa EV SSL-certifikaten i tabellen nedan.

Se hur du kan få ett EV SSL certifikat inom 72 timmar

Är SSL-certifikat med Extended Validation det rätta för din verksamhet? Och vilket certifikat ska du välja? Ta reda på det nu med hjälp av vår guide eller kontakta oss för opartisk SSL-rådgivning.
08 465 05 815
sales@ssl247.se