30 dagars garanti

Installera din Site Seal och öka tillit till din webbplats

Kontakta oss nu

Andra nöjda kunder

Välj din Site Seal

Kopiera och klistra in koden som skapas nedan. Skapa kod

Välj vilken TrustLogo du vill ha. Hämta genom att högerklicka på bilden och klicka på spara som.

När du har hämtat din TrustLogo ska du gå till servern för din webbplats och ladda upp den. Du behöver webbadressen till logotypen på din webbplats för fältet nedan.

Symantec

Nortons sigill visas fler än en halv miljard gånger per dag på över 100 000 webbplatser i 170 länder och i sökresultat i aktiverade webbläsare, samt på samarbetspartners webbplatser för shopping och produktrecensioner. När webbplatsbesökare ser Norton Trust-sigillet minskar sannolikheten för att de ska lämna en transaktion oavslutad och det är mer troligt att de gör affärer med dig på nätet.

SSL Certificates

Våra partnerskap
Våra ackrediteringar
Våra Trust-sigill
Sidkarta | Cookies | Juridisk
© 2017 . Alla rättigheter reserverade. SSL247 SARL is registered at Registre du Commerce in Roubaix-Tourcoing - RCS 508308 079. | Tel: +46 (0)20 889 247

Cookies SSL247® använder cookies för att ge dig en smidig användarupplevelse. Läs vår Allmänna villkor för mer information. Nästa