Vormetric plattform för datasäkerhet från Thales


En plattform för att hantera och skydda dina data

Målet med Vormetric är att utrusta företag med verktyg som säkrar och förenklar hanteringen av datasäkerhet. Plattformen säkerställer smidig datakryptering samt nyckelhantering inom olika områden i ditt informationssystem.

Consultancy Kit Roadmap and AdvantagesSSL247® och Thales e-Security har kombinerat sina expertkunskaper och avancerade tekniker med målet att ge dig en bättre service.

Fördelar för ditt företag

TDet är nu välkänt bland företag att plattformen kan bidra till följande:

  • Minskar den total kostnaden för din datahantering. Thales-plattformen gör dataskydd enklare och billigare
  • Ökar effektiviteten för personal och resurser. Vormetrics datasäkerhetssystem gör hanteringen av känsliga data enkel och effektiv.
  • Stärker säkerhet och säkerställer enhetlighet. . Att koncentrera datasäkerheten till datakärnan minimerar potentiell inverkan av eventuell obehörig åtkomst.

 

FIPS 140Computing Security AwardPCI DSS complianceSC Magazine awardBest practice security

Vormetrics datasäkerhetsplattform är utrustad med kraftfulla verktyg. Den är designad för att stå emot avancerade bestående hot (APT) och upprätta bestående kontroller även när data lagras i molnet eller infrastruktur hos en extern leverantör.

 

En komplett och expanderbar plattform

Vormetrics datasäkerhetsplattform erbjuder både kryptografi och krypteringsbaserade tekniker samt ett intuitivt webbaserat gränssnitt och flera olika API:er, däribland REST-arkitektur.

 

hadoopGoogle cloud platformAmazon web servicesMongo DBMicrosoft azureDocker

 Tveka inte att kontakta någon av v&aringra konsulter om du har några frågor eller vill ha mer information om hanteringen och säkerheten för dina data.

+46 (0) 208 892 47
sales@ssl247.se